Tomislav Klarić
To može svatko

GLORIA IZAZOV (vol.1) | Vježbamo sa Sanjom Žuljević: Ni u izolaciji nema izgovora!

I poznata trenerica uključila se u borbu protiv izolacije! Vježbajte online sa prvom trenericom Života na vagi za samo jednu kunu dnevno i pritom donirajte onima kojima je pomoć potrebna! A za početak, odvažite na naš todnevni izazov koji će vas zabaviti, skrenuti misli sa svega lošeg što nam se u posljednje vrijeme događa i, naravno, vratite se u formu!

Prva trenerica showa "Život na vagi" i osnivačica brenda LeeZona, Sanja Žuljević, u želji da u ovom trenutku pomogne što većem broju ljudi pogođenim posljedicama epidemije COVID -19 otvorila je vrata svog ONLINE programa svima koji unatoč trenutnim okolnostima žele ostati ili postati aktivni, ali i pritom produžiti ruku pomoći prema onima kojima je zaista potrebna.

Samo za Gloria.hr pripremila je trodnevni izazov u kojemu svatko može sudjelovati!

U prvom od tri izazova Sanja je pripremila metabolički trening.

P.S. Snimke su nastale u vrijeme prije proglašenja pandemije koronavirusa!


"Svi znamo da fizička aktivnost apsolutno pogoduje jačanju imuniteta, te je samim time sada nužnija nego ikad prije. Zbog nemogućnosti pohađanja rekreacijskih ustanova, teretana i fitness centara i primjena samoizolacije, mnogi su ostali zakinuti za istu. Zato je tu LeeZona ONLINE, dostupna svima u ovim zahtjevnim trenucima, pa nema razloga da nam se ne pridružite" poziva Sanja.

Free Zona

LeeZona je ONLINE program koji sadrži više od 70 različitih REAL TIME treninga, što znači da ih je izuzetno lako pratiti, odvijaju se u realnom vremenu, ne zahtijevaju nikakvu posebnu rekvizitu i prilagođeni su svim kategorijama vježbača. Osim treninga, tamo se nalazi i 6 različitih jelovnika sa svim recepturama, vježbe disanja i meditacije, kao i brdo poučnog štiva što sve može biti od velike koristi u narednom periodu te vam omogućiti da cijelu situaciju iskoristite maksimalno pozitivno, radite na sebi, naučite nešto novo i osjećate se dobro :).

Odnedavno, dostupan je svima za simboličan iznos od jedne kune dnevno, a 10% od svake kupovine LeeZona će darovati onima kojima je pomoć potrebna: kronično bolesnima i napuštenima.

Svoj LeeZona ONLINE program nabavite OVDJE.

Inače, LeeZona kao multidisciplinarni koncept zdravog življenja djeluje na dvije fronte: UŽIVO i ONLINE. Također, ove godine pokrenut je i LeeZona KRUG PROMJENE. "Kroz taj program nastojimo motivirati naše polaznike, ali i sve ljude koji nas prate da postanu osviješteniji, da pomažući sebi, pomognu i drugima te da šire val promjene i pozitivnog djelovanja na cijelu zajednicu." ističe poznata trenerica.

Više o KRUGU PROMJENE možete pročitati OVDJE.

"Ovom akcijom odlučili smo spojiti KRUG PROMJENE sa željom da naš program učinimo dostupnim što većem broju ljudi, te da im pomognemo da ostanu fizički, ali i psihički zdravi u trenucima koji su izazovni i za najhrabrije od nas. A kako bismo produžili tu ruku pomoći, program je moguće kupiti za 1kn/dnevno, što znači da ćete mjesec dana platiti 30 kuna, a 10 % od svake kupovine, LeeZona će donirati Dječjoj bolnici u Bistri specijaliziranoj za djecu s posebnim potrebama koja pripadaju u najugroženiju skupinu, a drugu polovicu Noinoj Arci - udruzi za nezbrinute životinje kojima smo već prije ove krize posvetili mjesec ožujak, jer će nažalost jedna od posljedica ove kaotične situacije biti i povećani broj naših četveronožnih prijatelja koji će završiti na ulicama." otkrila je Sanja Žuljević.

Više o programu LeeZona ONLINE možete pronaći na službenim stranicama.

Najbolja zaštita trenutno je ostati doma, stoga podržite kampanju #ostajemdoma

Linker
06. lipanj 2023 08:32