PROMO
PRVA EPIZODA PLESA SA ZVIJEZDAMA

Zanosni valcer Josipe Pavičić Berardini osvojio najviše bodova, ali iznenađenje večeri za sve je bio Marko Grubnić

Pet godina nakon što smo pogledali posljednju emisiju, na male ekrane vratio se show 'Ples sa zvijezdama' u kojem ćemo pratiti plesne uspjehe i neuspjehe 11 zvijezda. Prvim nastupima već se pokazalo tko bi mogli biti favoriti za pobjednika, a najviše bodova osvojili su Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić, koji su žiri zaveli zanosnim valcerom.

Krenula je nova sezona showa "Ples sa zvijezdama" koji je na male ekrane vratila Nova TV, a prvu emisiju su s najviše bodova završili spisateljica Josipa Pavičić Berardini i njezin plesni partner Damir Horvatinčić. Četveročlani žiri - Almira Osmanović, Tamara Despot, Dinko Bogdanić i Nicolas Quesnoit - nisu mogli prestati hvaliti elegantan valcer para, a pohvale i uspjeh već u prvoj emisiji izmamile su suze na lice poznate spisateljice i poduzetnice.

Prvi ples u emisiji otplesali su glumica Ecija Ojdanić i Marko Šapina: njih dvoje su odabrali quickstep, a glumica je izjavila da se osjeća kao da trči prvi maraton s kolikom tremom se borila.

Influencerica Sonja Kovač i Gordan Vogleš otplesali su valcer, pjevač Damir Kedžo i Helena Janjušević odabrali su jazz dance dok je u pozadini svirala pjesma "365 dana", a glumac Slavko Sobin i Gabrijela Pilić otplesali su rumbu i za svoj nastup dobili jedne od najboljih ocjena večeri, baš kao i Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić koji su plesali tango.

Iako su glumica Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt oduševili plešući jive, nezgodan pad odmah na početku koštao ih je boljih ocjena, a pjevačica Nives Celzijus i Mateo Cvenić svojim tangom nisu uspjeli nadmašiti onaj Viktorijin.

Iznenađenje večeri neupitno je bio modni stilist Marko Grubnić koji je sa svojom partnericom izveo vatreni paso doble, najslabije ocijenjen je bio novinar Davor Garić sa svojom partnericom Valentinom Walme, dok se žiri nikako nije mogao odlučiti što misli o ča ča ča izvedbi komičara Ivana Šarića i Paule Jeričević. Oni su, naime, dobili ocjene u rasponu od četvorke do sedmice.

Linker
25. travanj 2024 06:47