LJETO U SAMOBORU

U zelenoj oazi! Najveći hitovi Saše Lozara službeno su otvorili festival s odličnom gastro ponudom

Ovaj vikend u živopisnom i šarmantnom Samoboru, punom zelenila i prirodnog hlada, službeno je počeo festival ‘Ljeto u Samoboru‘, a bogat program donosi radost djeci i odraslima.

Iako je ‘Ljeto u Samoboru‘ dugogodišnji projekt Turističke zajednice grada Samobora i gradskih institucija, a koji traje cijeli srpanj i kolovoz, ove godine pripremili su i poseban festivalski program koji traje do nedjelje, 11. srpnja, a po prvi put na lokaciji parka kod Samoborskog muzeja, koja se pokazala kao savršen odabir.

Čitajte i: Fantastičan program: Novi tjedan donosi uzbudljive filmske uspješnice na ljetnoj pozornici Tuškanac

U sjenovitom parku punom drveća dogodila se ljetna čarolija kojoj poseban šarm daju jedinstvene dekoracije koje su privukle posjetitelje koji mogu uživati u besplatnim radionicama za djecu te sajmu starih zanata, ljetnom kinu i koncertima. Bajkovit ugođaj priredili su Blachere Illumination – Gospodari svjetla koji su dizajnirali ‘Avatar drvo‘ koje oduzima dah te ostale svjetlosne dekoracije.

image
Dalibor Petko odmah se pohvalio dobrim društvom na Instagramu.
EDIN TUZLAK

Niti jedan festival na otvorenje ne može bez instagramskih, atraktivnih foto lokacija, a ovaj događaj ih ima bezbroj i već dominiraju feedovima influencera i poznatih lica poput voditelja Dalibora Petka, dizajnerice Kristine Burje, glazbenika Maria Regelja, Maje Bajamić i Antonije Šole te spisateljice Emine Pršić i TikTokera Daria Marčaca koji su posjetili Samobor ovog vikenda. Otvorenje festivala podržali su svojim dolaskom gradonačelnica Petra Škrobot i njezin zamjenik Petar Burić.

image
Najveći hitovi Saše Lozara privukli su brojnu publiku.
EDIN TUZLAK

Čitajte i: Bogat program u srpnju: Riječko Art kino ljetne noći ispunjava filmovima domaćih i stranih autora

Saša Lozar službeno je u subotu svojim nastupom otvorio „Ljeto u Samoboru“ te razveselio i što je najvažnije, nakon dugo vremena, zabavio Samoborce i sve njihove goste. U pratnji vrsnih glazbenika izveo je svoje najveće hitove poput Tajno, Dama, Vrati se, Budi, neizostavni hit 365, te neke omiljene obrade u svojim aranžmanima.

image
Brojna poznata lica prisustvovala su otvorenju festivala.
EDIN TUZLAK

Posjetitelj su uživali i u raznolikoj i originalnoj gastro ponudi samoborskih ugostitelja, a tijekom cijelog tjedna Samobor nudi poseban program povodom otvorenja koji možete potražiti na web stranici samobor.hr. Vrhunac će biti u nedjelju 11. srpnja kada će koncert održati grupa Pavel.

image
U sjenovitom parku punom drveća dogodila se ljetna čarolija.
EDIN TUZLAK

Iskoristite priliku za piknik, druženje i uživanje u ovoj zelenoj oazi.

Linker
16. travanj 2024 21:54