BORBA LJEPOTICA

Približava se izbor za Miss Universe, Ora Antonia Ivanišević u pohodu na najprestižniju krunu - možete joj dati glas

Lijepa brineta, studentica je managementa u turizmu na RIT Dubrovnik, a vjeruje da će jednoga dana voditi svoj hotel ili biti vrsna umjetnica i bestseller spisateljica.

Miss Universe Hrvatske 2021., dvadesetogodišnja Ora Antonia Ivanišević u ponedjeljak 13. prosinca natjecat će se na 70. po redu izboru Miss Universe. Mlada Dubrovčanka neće imati nimalo lak zadatak u izraelskom gradu Eliatu gdje će se mnoštvo najljepših djevojaka svijeta boriti za prestižnu krunu o kojoj sanjaju sve natjecateljice.

Lijepa brineta visoka je 185 cm i studentica je managementa u turizmu na RIT Dubrovnik. Među najboljim je studentima na fakultetu i vjeruje da će jednoga dana voditi svoj hotel ili biti vrsna umjetnica i bestseller spisateljica.

Ora se 12 godina profesionalno bavila odbojkom, a danas gaji veliku ljubav prema umjetnosti. Mlada studentica a u slobodno vrijeme voli pisati romane i pjesme, tečno govori engleski i ruski.

Dubrovčanka je radila i kao privatna vizažistica i stilistica kose, a jednim od svojih najdražih hobija smatra volontiranje u Udruzi za Downov Sindrom.

image

Ora Antonija Ivanišević i Matija Vuica

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Čitajte i: Miss Universe Hrvatske spremna je za izbor ljepote: Znamo što će nositi

"Čim slete u Eliat, kandidatkinje idu u karantenu. To nema veze s pandemijom, nego je na svjetskom izboru i inače takva praksa", istaknula je Marija Kraljević, licence Miss Universe Hrvatska.

Podsjetimo, Ora Antonia titulu najljepše ponijela je ovoga ljeta na izboru održanom u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade u Zagrebu. Noć ljepote i glamura organizirana je u skladu s epidemiološkim mjerama, a u sklopu priprema za svjetski izbor u Izraelu Ora Antonija krajem je ljeta posjetila talijanskog dizajnera cipela Gimmija Baldininija u Riminiju.

Ovdje možete glasati: https://www.missuniverse.com/competition

Put je osigurala tvrtka Nova rent-a-car, a uz cipele slavnog dizajnera, naša će ljepotica u Izraelu prošetati u cocktail haljinama Bariba te kreacijama Matije Vuice.

Haljinu Matije Vuice Ora Antonia će nositi i na samom izboru. Zamisao je da bude u plavoj boji koja je našoj misici omiljena.

Čitajte i: Na izbor za Miss u punom sjaju: Naša predstavnica Ora Antonia Ivanišević spremna je za Izrael

Prvi izbor za Miss Universe održan je 1952. godine u Kaliforniji, a započela ga je kompanija za proizvodnju odjeće Pacific Mills. Kasnije ju je preuzeo Kayser-Roth, potom Gulf and Western Industries, da bi izbor 1996. godine preuzeo Donald Trump.

Ove će se godine sudačkom taboru pridružitit bivši supermodel Adriana Lima, prijenos uživo možete gledati na programima Fox i Telemundo.

Linker
25. travanj 2024 17:54