nova tv
Ples sa zvijezdama

Nives Celzijus dobila najmanje bodova od žirija, ali su je spasili glasovi publike: 'Previše seksualnosti, premalo plesa'

Nakon druge emisije showa "Ples sa zvijezdama" više nećemo gledati glumicu Anu Vučak Veljaču koja je prva napustila natjecanje i to prema odluci žirija.

Energičnu večer kojom su dominirali brzi plesovi otvorili su pjevač Damir Kedžo i njegova partnerica Helena Janjušević koji su plesali sambu, a jedina primjedba od žirija, koji im je dao 28 bodova, je - još malo više gibanja u zdjelici.

Nakon njih podij su osvojili modni stilist Marko Grubnić i njegova partnerica Ela Vuković koji su plesali quickstep, ali za svoj nastup ovog puta nisu bili pohvaljeni. Dobili su 25 bodova s opaskom da ih je malo trema pojela.

Treći nastup bio je onaj Viktorije Đonlić Rađe i njezinog plesača Marka Mrkića. Oni su za svoj jive osvojili 32 boda uz same pohvale da su uspjeli pokazati pravi, čisti jive te da su oboje uživali, što se na kraju itekako osjeti.

Komičar Ivan Šarić je nakon ukočenog prvog nastupa oduševio engleskim valcerom na pjesmu "Vjeruj u ljubav" Olivera Dragojevića. Posebno iznenađenje na kraju nastupa bila je njegova zaručnica Korana Gvozdić koja se pojavila na pozornici i dala mu ocjenu 10, dok je žirio dodijelio 31 bod uz primjedbe da mu klasika ide mnogo bolje od energičnog cha cha cha.

S najboljim rezultatom iz prve emisije na podij su stigli spisateljica Josipa Pavičić i Damir Horvatinčić. Oni su izvedbom sambe oduševili publiku, ali žiri im je dao tek 27 bodova uz opasku da se Josipa "pogubi" van Damirove kontrole te da joj bolje leže standardni plesovi.

Modna blogerica i influencerica Sonja Kovač i Gordan Vogleš otplesali su cha cha cha i večer završili s 28 bodova uz kritiku da je nedostajalo eksplozivnosti.

Iako su u prvoj emisiji dobili najmanje bodova, Davor Garić i Valentina Walme uspjeli su se vratiti sa strastvenim tangom za koji su dobili 30 bodova, a da je jedan od favorita potvrdio je glumac Slavko Sobin koji je za jive s Gabrijelom Piliž dobio 33 boda.

Najmlađi par showa, glumica Ana Vučak Veljača i Mario Ožbolt plesali su cha cha cha, ali ih žiri nije štedio uz komentar "ovo večeras nije bio cha cha cha, nego cajkača". Dobili su tek 24 boda, ali nisu bili najlošiji. S tek 20 bodova večer su završili Nives Celzijus i Mateo Cvenić koji su zavodljivo plesali rumbu, ali je žiriju bilo previše seksualnosti i emocije, a premalo plesa.

Posljednji su nastupili Ecija Ojdanić i Marko Šapina koji su prvi put u showu izveli novi stil - hip hop i osvojili 25 bodova.

Nakon što su se glasovima žirija pridodali glasovi gledatelja Marko Grubnić i Ana Vučak Veljača su kao najlošije plasirani imali 30 sekundi da otplešu cha cha cha i uvjere žiri da baš oni trebaju ostati u showu. Žiri je jednoglasno odlučio da emisiju napuštaju Ana i Mario koji su ostali iznenađeni jer su ispali prvi.

Linker
20. travanj 2024 06:47