U ZNAKU LJUBAVI

Modno šarenilo na Prideu: Donosimo neke od najboljih odjevnih kombinacija ovogodišnje Povorke ponosa

Šarenilo, ponos i sloboda izražavanja u duhu su svake Povorke ponosa, a mi smo izdvojili najbolje modne kombinacije koje su fotografi "uhvatili".

Oko dvije i pol tisuće ljudi sudjelovalo je na 20. Povorci ponosa Zagreb Pridea, a nakon šetnje centrom grada, održan je skup na kojem su sudionici obznanili da je LGBTIQ zajednica od prvotnih Povorki osnažila, ali da borba još nije gotova.

image
Svatko je obukao ono u čemu se najbolje osjeća.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Do sada je uhićeno dvoje maloljetnika zbog transparenata protiv povorke, a zasada nisu zabilježeni nikakvi drugi incidenti.

Mnogi su danas došli slaviti ljubav, a kod odabira odjeće dali su mašti na volju te su izabrali komade odjeće u kojima se najbolje osjećaju.

image
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Čitajte i: Sandra Benčić sudjelovala je na svakom dosadašnjem Prideu, a ovo je prva godina da se pojavio i gradonačelnik!

Krinolina, maskiranje u Johnnyja Deppa i razne druge kreativne kombinacije, obilježili su dvadeseti Pride. Izdvojili smo neke od kombinacija koje su nam najviše zapele za oko.

image
Mnogi su danas došli slaviti ljubav, a kod odabira odjeće dali su mašti na volju.
DAMIR KRAJAC/CROPIX

Na ovogodišnjem Prideu je, podsjećamo, prvi puta sudjelovao i gradonačelnik, a među najpopularnijim glazbenicima koji nastupaju na ovogodišnjoj Povorci, definitivno je Senidah Hajdarpašić, poznata slovenska pjevačica koja se proslavila pjesmama poput Slađana, 4 strane sveta, Kamikaza i Mišići.

Glazbom i pjevanjem Senidah se bavi još od djetinjstva, no zbog sramežljivosti je u to vrijeme odbijala bilo kakve nastupe. Nakon što ju je sestra "otkrila" kada ju je potajno snimala i objavila na Youtube, ohrabrila se i odlučila javno pokazati svoj talent.

Pjevačica je mnoge danas obradovala odličnom atmosferom i sudjelovanjem na ovoj velikoj povorci!

Linker
24. travanj 2024 13:20