Boris Kovačev/Hanza Media
nosi se karirano

Mia Kovačić: Trendovska kombinacija za humanitarnu večer

Karirani uzorak već godinama ne izlazi iz mode, a jedna od velikih ljubiteljica trenda je i zagrebačka TV voditeljica Mia Kovačić.

Osim uz traperice i tenisice, udobna karirana košulja jednako dobro izgleda i u kombinaciji sa suknjom ili haljinom, a upravo je tako nosi 34-godišnja voditeljica i dizajnerica interijera Mia Kovačić.

Na projekciju filma "Ma ma", održanu u zagrebačkom kinu Europa u sklopu humanitarnog projekta "Darujmo ružičasti život", pristigla je odjevena u sivu haljinu i plavu kariranu košulju, a jednostavnu je kombinaciju upotpunila zanimljivim detaljima: debelom končanom kapom u petrolej plavoj, rokerskim remenom, statement ogrlicom te malom srebrnom torbicom.

Boris Kovačev/Hanza Media

Osim nje, na projekciji filma u kojem Penélope Cruz glumi nezaposlenu učiteljicu kojoj dijagnosticiraju rak dojke, okupili su se brojni poznati te podržali rad udruge Europa Donna Hrvatska, Europska koalicije za borbu protiv raka dojke čiji su glavni ciljevi promicanje edukacije, rano otkrivanje, optimalno liječenje, medicinska i psihosocijalna rehabilitacija te povećanje sredstava za istraživanje same bolesti.

Linker
16. travanj 2024 21:32