Odlično raspoloženi

Frano i Milena Lasić modno usklađeni u Sarajevu: Dok je maleni bio na čuvanju, par je uživao u glumčevom novom filmu

Sve oči jučer su bile uprte u hrvatskog glumca Franu Lasića koji se na veliko platno vratio u filmu ‘Elegija lovora‘. Na Sarajevo Film Festivalu imao je premijerno prikazivanje koje nije mogla propustiti ni njegova supruga Milena.

Hrvatski glumac Frano Lasić i njegova supruga Milena privukli su svu pažnju na crvenom tepihu na 27. izdanju Sarajevo Film Festivala. Par nije mogao propustiti premijeru filma 'Elegija lovora' u kojem Frano glumi sredovječnog sveučilišnog profesora povijesti koji se ne može povezati s ljudima ni na profesionalnom, a ni privatnom planu.

No, stvarnost je potpuno suprotna jer je s Milenom itekako povezan - krajem prošle godine dobili su sina Nicolasa, no on je ostao na čuvanju dok je par uživao u filmskim ostvarenjima.

Čitajte i: Samo nekoliko mjeseci nakon porođaja: Supruga Frane Lasića izgleda bolje no ikad

Na crvenom tepihu su bili čak i modno usklađeni te su se odlučili za klasičnu crnu boju, no s nekim zanimljivim dodacima. Milena je za ovu prigodu izabrala dvodijelnu kreaciju - gornji dio u obliku topića imao je veliku simpatičnu mašnu, dok je suknju ukrasila brošem s bisernim perlicama.

image
Milena i Frano Lasić bili su modno usklađeni na crvenom tepihu.
CROPIX

Ni Frano nije razočarao jer se nije pojavio u klasičnom crnom odijelu, već je imao tamno crveni baršunasti sako koji se odlično uklopio s Mileninom kosom. Stvarno su na sve mislili! Milena je uz ovaj komplet nosila i malu clutch torbicu te srebrne naušnice, dok je Frano imao neizostavne sunčane naočale s okruglim okvirima.

Čitajte i: Beogradski dom prepun ljubavi: Milena i Frano Lasić imaju poseban razlog za sreću

35-godišnja umjetnica je svog je dječaka rodila putem carskog reza 29. studenog 2020., a prije nego je rodila dobila je koronu pa je praktički bila zaražena i za vrijeme porođaja. No, sve je dobro prošlo pa je par za petu godišnjicu braka dobio najljepše iznenađenje.

"Dobro smo, jedino što nam nedostaje sna. Supruga je prije nego je rodila dobila koronu tako da je praktički rodila dok je bila zaražena. Srećom, beba je negativna, ja sam negativan, supruga je sada bolje. Nekako se sada moramo organizirati ona i ja, jer beba se kao i svaka beba budi tijekom noći zbog grčeva. Ali dobro je to sve skupa, divno. Presretni smo", rekao nam je tada glumac koji je od 2015. u braku s Milenom.

Frano je prije Milene bio u braku čak tri puta. S Majom Nikšić i danas je u dobrim odnosima, a imaju 33-godišnjeg sina Janka. Nakon toga oženio se Beograđankom Ljiljanom, s kojom je u braku ostao samo 21 dan, a 1993. oženio je slovensku manekenku Živu Stupnik s kojom ima kćer Linu i sina Luku.

Linker
20. ožujak 2024 14:35