Glorijin zeleni kutak

Učimo vas kako izraditi kokedamu: Uz Anu Hrgovčić lako dođite do divnog ukrasa za svoj prostor

Biljna entuzijastica Ana Hrgovčić otkriva u Glorijinom zelenom kutku kako napraviti kokedamu, savršen ukras dnevnog boravka, lođe ili ureda.

Svaki ljubitelj biljaka koji je svladao osnove uzgoja kad-tad poželi ostvariti neku vlastitu zelenu kreaciju. Kako napraviti kokedamu, ukras koji sjajno funkcionira u privatnim i poslovnim interijerima, pokazala nam je biljna entuzijastica Ana Hrgovčić.

U novoj epizodi naše videorubrike Glorijin zeleni kutak, ova Vinkovčanka pokazala nam je kako izraditi kokedame, a koju u nekoliko jednostavnih koraka možete naučiti izraditi i vi.

Vlasnica brenda Biljke.Plants, u zelenilo se zaljubila još kao djevojčica, kojoj je ljubav prema biljkama prenijela baka. Odrasla je u Vinkovcima u kući s vrtom u kojem je neprestano nešto sadila. Zato je odlazak na studij u Rijeku za nju bio velika promjena, a kako bi si stvorila novi dom, ispunila ga je biljkama. U međuvremenu je Ana doselila u Zagreb, gdje planira otvoriti zeleni atelier u kojem će pred posjetiteljima raditi terarije, kokedame, zelene žive slike.

Čitajte i: Naučite izraditi biljni terarij: Ana Hrgovčić u tome je maherica, a uz njezine savjete svatko može imati živi ukras za dom

Čitajte i: Glorijin zeleni kutak! Šaptač biljkama Tonko Katović otkriva sve tajne najljepših zelenih oaza koje možete imati kod kuće

Linker
07. travanj 2024 13:39