U SRCU ZAGREBA

Posjetili smo otvorenje butika Aleksandre Dojčinović! Poznate dame pohrlile u luksuzni prostor u centru Zagreba

Dizajnerica je svoj novi prostor otvorila u srcu Zagreba. Butik Lei Lou potpisuje Ante Vrban, a Aleksandra u razgovoru za Gloria.hr govori o procesu koji je prethodio uređenju elegantnog prostora.

Otvorenje novog butika poznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović u centru Zagreba privuklo je brojne naše poznate dame, koje su jedva dočekale priliku da napokon zablistaju u svojim najboljim izdanjima.

Ambasadorice i prijateljice branda među kojima su se isticale Branka Krstulović, Maja Šuput, Barbara Kolar, Danijela Martinović, Ana Radišić, Judita Franković Brdar, Marija Jerneić, Petra Kurtela pohrlile su vidjeti što je to njihova omiljena dizajnerica pripremila za nadolazeće ljeto.

Čitajte i: Aleksandra Dojčinović u svojoj oazi u centru Zagreba: Luksuzno okruženje daje posebno iskustvo shoppinga

"Trenutno je "in" od odjeće, kao i uvijek, ono što se svakoj ženi sviđa, ono što voli nositi. Svako jutro kad se probudi, onako kako se žena osjeća, to treba obući", objasnila nam je Aleksandra.

image
Otvorenje novog butika Aleksandre Dojčinović u centru Zagreba privuklo je brojne naše poznate dame.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX
image
Chic haljine, cipele i torbice ističu ono najljepše na ženama.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Oduševljene nisu bile samo Aleksandrinom kolekcijom, nego i luksuznim, elegantnim i prostranim interijerom od čak 270 kvadrata, djelom arhitekta Ante Vrbana, u kojem na jednom mjestu mogu kupiti sve što im treba za apsolutno svaku priliku, od odjeće do cipela i modnih dodataka. Najviše je pažnje, očekivano, privukla upravo nova Lei Lou kolekcija, u kojoj chic haljine, cipele i torbice ističu ono najljepše na ženama i prizivaju bezbrižne ljetne večeri na otvorenom.

image
Zbog epidemioloških mjera otvorenje je podijeljeno na dva dana.
TOMISLAV KRISTO/CROPIX

Čitajte i: Lei Lou by Alex Dojčinović bilježi novi veliki uspjeh: ‘Ovo je tek početak‘

Zbog epidemioloških mjera otvorenje je podijeljeno na dva dana, kako bi mogli sve ugostiti i na pravi način proslaviti s vjernim klijenticama i ambasadoricama. Iako je organizacija bila zahtjevna, maksimalno su se prilagodili situaciji i svi su se odlično zabavili. Svima su nedostajali moda i druženje, prigoda da se lijepo dotjeraju. Upravo se zato Aleksandra sa svojim timom suradnika potrudila Lei Lou damama pokloniti večeri za pamćenje. Bile su to zaista lijepo ugođene koktel zabave u Ilici 15, rekla je naša najpoznatija dizajnerica ne skrivajući sreću što je sa svojim brendom opet prisutna u srcu Zagreba.

"Unatoč pandemijskoj situaciji nekako smo se dobro organizirali. U svega 28 dana smo završili radove i otvorili", otkrila nam je naša najpoznatija dizajnerica ne skrivajući sreću što je sa svojim brendom opet prisutna u srcu Zagreba.

Linker
14. travanj 2024 21:02