nije photoshop

Najljepša koža vašeg života u samo 30 minuta! Najpopularniji tretman na svijetu poznatoj influencerici je doslovno spasio lice

Otkako su joj se u tridesetima vratile tinejdžerske akne, Hana Hadžiavdagić Tabaković na sve je strane tražila kako riješiti ovaj problem dok nije otkrila bezbolan tretman koji je jedan od najizvođenijih u svijetu, a pruža instantne rezultate!

Koža je naš najveći organ i prvi pokazatelj zdravlja cijelog organizma. Ako je on van balansa, na koži se mogu javiti razni problemi koji, između ostalog, narušuju njezin izgled, smanjuju jedrost i blistavost. Iako je zdrava prehrana, dovoljno sna i fizička aktivnost od ključne važnosti za zdravlje kože, nekada ta kombinacija nije dovoljna pa koža traži da je 'poguramo' i izvana.

Razni preparati poput seruma s aktivnim sastojcima (hijaluronska kiselina, retinol, peptidi) mogu uvelike poboljšati izgled naše kože, no obično mora proći izvjesno vrijeme da bi se vidjele promjene. Da, to nekada zna biti prilično frustrirajuće, no, srećom, brze rezultate nije nemoguće postići.

Naime, u samo 30 minuta možete imati najljepšu kožu vašeg života i to pomoću najizvođenijeg aparativnog tretmana na svijetu. Riječ je o HydraFacialu - nekirurškom tretmanu koji ugodno i potpuno bezbolno izvlači iz kože nečistoće, a ujedno je hrani, vlaži, tretira bore i regenerira moćnim koktelom antioksidansa, peptida, hijaluronske kiseline i drugih aktivnih sastojaka.

image

Estetski kirurg Mladen Duduković.

NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

O prednostima HydraFaciala je na Glorijinom panelu 'Nova ja' govorio specijalist plastične i estetske kirurgije dr. Mladen Duduković, ujedno i osnivač Poliklinike Duduković u kojoj se i izvodi ovaj tretman. A obožavateljica ovog tretmana je i regionalna influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković kojoj je HydraFacial tretman doslovno spasio lice.

Kako je otkrila u videu za Gloria.hr, probleme s kožom ima još od 17. godine, kada su joj se pojavile akne. Iako je mislila da je taj problem riješila, ponovno se pojavio u njezinim tridesetima. No, onda je otkrila HydraFacial.

Čitajte i: Naši najbolji estetski kirurzi jednoglasno: Sinergijom tretmana protiv neželjene 'prepunjenosti' filerima

"Jesu li razlog ponovne pojave akni hormoni, ne znam, pretpostavljam da jesu. Išla sam od klinike do klinike, no niti jedan tretman mi nije posebno pomogao. Ipak, sve se promijenio kada sam došla kod dr. Dudukovića", otkrila je Hana koja se podvrgnula klasičnom čišćenju lica, kemijskom pilingu i HydraFacial tretmanu.

Prednosti HydraFacial tretmana

HydraFacial tretman naziva se i hidrodermoabrazija, ali za razliku od klasične dermoabrazije, tijekom koje se koža tretira 'na suho' pa se tako oštećuje i oporavak je neminovan, koža ne osjeća nikakve posljedice, već naprotiv - ovlažena je, čišća i blistava i to čak tjednima nakon tretmana.

image

Hana Hadžiavdagić Tabaković na tretmanu lica u Poliklinici Duduković.

NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Ovaj tretman, koji obožavaju i domaće i strane zvijezde, provodi se oko pola sata pomoću aplikatora koji radi na principu vrtložne Vortex tehnologije s raznim nastavcima. Koža se tako istodobno čisti, vlaži, hrani i regenerira pomoću mlaza vode i koktela s aktivnim tvarima.

Što to točno znači? Naime, iz kože se bezbolnim vakuumom izvlače nečistoće iz pora, a istodobno se aplicira revitalizirajući serum s hijaluronskom kiselinom, peptidima, antioksidansima i vitaminima. Ono što je najvažnije jest to da se serumi kreiraju u skladu s potrebama svakog klijenta posebno.

image

HydraFacial tretman najčešće se izvodi na licu i vratu, a po potrebi i na rukama, nogama, leđima i abdomenu.

NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Osim toga, koža se istodobno masira vakuumom, poboljšava se njezina cirkulacija te se tretira crvenom i plavom LED svjetlošću koje djeluju protuupalno i djeluju na znakove starenja jer stimuliraju proizvodnju kolagena, elastina. Terapija crvenim svjetlom koristi se za obnovu stanica, a plavim za sprječavanje nastanka bakterija na koži.

image

HydraFacial tretman je potpuno bezbolan i ne zahtijeva oporavak.

NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Tko je savršen kandidat za HydraFacial?

Apsolutno svi! HydraFacial tretman odgovara svim tipovima kože pa čak i onoj najosjetljivijoj jer je dovoljno nježan, ne izaziva iritacije, a može pomoći kod svih problema - hiperpigmentacija, bora, suhoće, perutanja, dehidracije, akni, podbuhlosti, podočnjaka, manjih ožiljaka... Najčešće se tretira lice i vrat, a prema potrebi ruke, noge, leđa i abdomen.

image

Hana Hadžiavdagić Tabaković

NEJA MARKIČEVIĆ/CROPIX

Oporavak kod ovog tretmana, kao što smo spomenuli, nije potreban jer se koža njime ne oštećuje pa ako vas navečer čeka neki važan događaj, tretman možete napraviti isti dan i spremni ste za sve izazove!

Linker
19. travanj 2024 21:33