LICE SA ŠPICE

Mama i sin (5) oduševili nas na zagrebačkoj špici: Vole ‘matching‘ outfite, a stil opisuju kao ležernu eleganciju

U petoj epizodi serijala ‘Lice sa špice‘ pogledajte čije su nam kombinacije ‘zapele za oko‘ i odakle inspiracija našim sugovornicima za svakodnevne outfite.

Zagrebačka špica sinonim je za odličan provod, ispijanje kava, užurban centar i odvažne modne kombinacije. Osim što svakodnevno može susresti brojne poznate, na špici nas često oduševe i iznenade i ljudi koji nisu dio javnog života. U našem videoserijalu "Lice sa špice" upravo smo njima dali zasluženih nekoliko minuta pozornosti, a u mini intervjuima, ispričali su nam odakle im inspiracija za svakodnevne outfite, gdje su ih nabavili te što njima osobno predstavlja zagrebačka špica. Zanimljivih odgovora, ali i zanimljivih kombinacija, ima koliko nas volja, a izdvojili smo četiri najbolje - razigran stil studentice, poslovnu eleganciju PR, jednostavan stil mame i sina iz Dubrovnika i sportsku kreativnost Splićanke.

"Odijevam se ovisno o danu. Volim kombinirati dosta raznih stilova, ovisno o raspoloženju, ali jako volim boje. Danas sam odjevena veselo, a razlog je taj što su mi prošli kolokviji. Suknja koju nosim ima plave nijanse, kao i bunda i tenisice koje nosim. Uvijek volim da mi se sve slaže, a plava odlično pristaje zelenoj boji pa sam to tako iskombinirala", rekla je studentica Iva Nera Čačić.

image

Iva Nera Čačić

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Suprotnost njezinom stilu je mlada Dubrovkinja koja je s petogodišnjim sinom Lukom u Zagreb stigla na trodnevni izlet.

"Najviše kupujem po high-street trgovinama, Zara i H&M. Moj stil je ležerna elegancija", rekla je Nikoleta Kurkika.

image

Nikoleta Kukrika

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

"Moj stil je poslovno-casual. Ne pratim trendove, volim da mi je udobno, a samim time i ugodno i da mi se sviđa", rekla je Petra Požega, sva odjevena u Zaru, osim čizama koje su Puntino brend.

Posebno nas je zaintrigirala Splićanka Deni koja je svoju pozitivnu energiju prenijela i na razigran outfit.

Čitajte i: Što se nosi na zagrebačkoj špici? Od odvažne kombinacije loto djevojke Paule do modnih savjeta studentice Line

"Nosim i kupujem ono što mi se sviđa. Ne pratim trendove. Možda se malo neuobičajeno odijevam. Ovo što sad nosim nije možda 'đir' koji se nosi trenutačno. Svoj stil bih opisala kao sportski-ležeran", rekla je Deni Vladislavić. Jaknu je kupila u Dieselu, crne buce su brenda Mou, a hlače su Liu Jo trgovine.

image

Deni Vladislavić

BILJANA BLIVAJS/CROPIX
Linker
12. travanj 2024 10:09