Priče sa špice

Lana Gojak Bajt o kćerkici i blagdanima: ‘Za Božić nemam nekih želja, kada sam dobila nju, sve mi se ostvarilo‘

Glumica, najpoznatija po ulozi u seriji ‘Ne daj se, Nina‘, bila je gošća našeg videoserijala ‘Priče sa špice‘. Otkrila nam je kako sada izgleda njezin život otkad je postala majka, gdje će provesti blagdane te kako napreduje s postpartum tečajem.

U novoj epizodi Glorijinog videoserijala "Priče sa špice" gošće su bile glumice Nataša Janjić Medančić i Lana Gojak Bajt koja je na terasu Oleandar zagrebačkog hotela Esplanade došla s kćerkicom Pinom koja je 1. prosinca navršila četiri mjeseca. Pulska glumica na Instagramu redovito s pratiteljima dijeli privatne trenutke i bez zadrške progovara o čarima roditeljstva.

Tako je pokazala kako i u posljednjim danima trudnoće bila vrlo aktivna i provodila puno vremena vani, a tako je i sada kada je Pina s njom, za koju kaže da obožava vanjske aktivnosti.


"Pina jako voli biti vani i uopće joj ne smeta buka. Navikli smo je na glazbu i razgovor tako da bez problema može zaspati u buci. Obično sam s njom vani preko dana jer gužvu zbog korone izbjegavam", ispričala je Lana, otkrivši da joj se život u potpunosti promijenio.

image

Lana Gojak Bajt

BILJANA BLIVAJS/CROPIX

Čitajte i: Glumica Lana Gojak Bajt rodila prvo dijete: Otkrila i ime malene koja je ‘probila‘ termin

"Jest da nemam vremena za sebe kao prije, serije, izlaske, frendice i smišljanje odjevnih kombinacija, ali mi je važno da izađem, bilo nepočešljana ili neistuširana. Ipak, puno mi je lakše sada nego na početku kada je sve podređeno ritmu hranjenja bebe", kazala je glumica.

Pina je prvo dijete Lane i njezinog supruga i televizijskog redatelja Siniše Bajta s kojim će, kako nam je otkrila, pronaći vremena da se malo zabavi za božićne i novogodišnje blagdane. Provest će ih u rodnoj Puli u obiteljskoj kući, a tamo će im društvo praviti njezini roditelji, sestra i šogor.

Pogledajte cijelu epizodu serijala 'Priče sa špice'


Što se tiče božićnih i novogodišnjih želja, Lana kaže da ih nema jer joj je sve ostvarilo kada je dobila Pinu. Ipak, za sebe i svoje najbliže želi prvenstveno puno zdravlja.

"Već godinama s mojima imamo dogovor da se ne darujemo jer nam je važnije da se svi okupimo i provedemo vrijeme zajedno. Što će mi još jedne čarape, kapa ili šal... Svi sve imamo, a najmanje što imamo je vremena za svoje bližnje pa ga je bolje tako potrošiti".

image

Lana Gojak Bajt

BILJANA BLIVAJS/CROPIX CROPIX

Čitajte i: Glumica Lana Gojak Bajt: ‘Cijepila sam se kada je Pina navršila dva mjeseca, kako bih zaštitila i sebe i malenu‘

Također se osvrnula i na postpartum tečaj koji je upisala kako bi joj oporavak nakon poroda bio lakši i kako bi se što prije vratila sportskim aktivnostima, posebice trčanju koje obožava.

Linker
16. travanj 2024 00:22