‘PRIČE SA ŠPICE‘

Glumice i modne poduzetnice na slatkoj kavi: Katarina Baban i Sementa Rajhard o ljepoti, modi, ljubavi i poslu!

Zagrebačka špica središte je događanja u Zagrebu, a baš iz tog razloga odlučili smo provjeriti što rade naši poznati. U četvrtoj epizodi na kavi na Cvjetnom trgu pridružile su nam se glumice, poduzetnice, ali i prijateljice Sementa Rajhard i Katarina Baban!

U samom središtu događanja na zagrebačkoj špici uspjeli smo za kratku kavicu u Takenoko baru na Cvjetnom trgu "uloviti" dvije poznate glumice, ali i poduzetnice - Sementu Rajhard i Katarinu Baban.


Od kada je za vrijeme prošlogodišnjeg lockdowna sredinom travnja Sementa postala majka djevojčice Stelle, novoj se ulozi odlučila posve posvetiti. No to našu mladu glumicu, barem što se tiče modnog izričaja i beauty rutina nije promijenilo. I dalje voli ležeran make up i casual stil u odijevanju, no u tome sada mora biti puno brža.

Čitajte i: Ove subote u ženskom stilu: Matea Miljan Rafaj i Uršula Tolj u novoj epizodi 'Priče sa špice'

"I dalje sam to ja, samo sam pod velikim slovima - MAMA", objasnila nam je simpatična glumica koju je iskustvo majčinstva potaknulo na pokretanje vlastitog brenda spavaćica za trudnice i modnih dodataka za bebe čiji se asortiman trenutno sastoji od šest kreacija spavaćica u tri boje i tri veličine, a u ponudi je i baby kapica.

image

Sementa Rajhard trenutno je posvećena majčinstvu.

IVANA NOBILO/CROPIX

Iako je u uistinu posvećena majčinstvu, Sementa se usputno bavi i sinkroniziranjem crtića u čemu uživa, a otkrila nam je i da se već iduće godine planira vratiti na male ekrane!

Dobro balansiranje privatnog i poslovnog

A osim sa svestranom majkom, od koje je naslijedila ljubav prema glazbi i plesu, malena Stella uživa provoditi vrijeme i s tatom Vanjom koji uz "baka servis" sa Sementom uspijeva pronaći vrijeme i za pokoji izlazak.

image

Naše prelijepe glumice prošetale su zagrebačkom špicom.

IVANA NOBILO/CROPIX

A za ljubav uz sve poslovne obaveze i hobije, vrijeme uvijek pronađe i Sementina kolegica, a prije svega prijateljica - glumica i dizajnerica Katarina Baban.

Jednostavan recept za sreću

"Smatram da je balans između privatnog i poslovnog jako bitan za generalni uspjeh i sreću u životu", objasnila nam je svoj recept za sreću glumica koja trenutno najviše vremena provodi u kazalištu, a lagano se priprema za premijeru predstave "Četiri poze, sretan svršetak" koja će krajem studenog premijerno biti prikazana u Zagrebu.

image

Glumica i dizajnerica Katarina Baban obožava nositi svoje kreacije.

IVANA NOBILO/CROPIX

Čitajte i: Glumci u serijalu ‘Priče sa špice‘: Arija Rizvić i Fabijan Pavao Medvešek ‘zavladali‘ centrom Zagreba i otkrili pojedinosti o ljubavi

Osim kazališnoj pozornici, naša vrijedna glumica jednako je posvećena i dizajniranju novih kolekcija svojeg brenda odjeće Lilith by Katarina Baban. U stvaranju novih modnih kreacija linije odjeće namijenjene ženama koje vjeruju u bajke, Katarina se vodi upravo željama klijentica, a kako i sama nosi svoje komade, vrlo brzo primijeti što joj prilikom nošenja odgovara, a što bi mogla promijeniti.

U novu kolekciju lagano pristižu kaputići, a haljine u raznim kreacijama osim po popularnosti među klijenticama, uvijek su i Katarinin izbor - i ljeti i zimi.

Linker
25. travanj 2024 13:12