IVANA NOBILO/CROPIX
LJETNI VRT BY GLORIA

Glumica Mada Peršić izvan sebe od sreće: ‘S ljetom i blagim otvaranjem dobila sam novi nalet energije i ljubavi‘

Ljeto sa sobom uvijek donosi neku posebnu, prozračniju, bolju, ljepšu i razigraniju energiju, a istu takvu odašilje i mlada glumica. Kakvi su joj ljetni planovi te koliko je opčinjena Zagrebom, pročitajte u kratkom intervjuu za Gloria.hr.

Ljeto sa sobom uvijek donosi neku posebnu, prozračniju, bolju, ljepšu i razigraniju energiju, a istu takvu odašilje i mlada glumica. Kakvi su joj ljetni planovi te koliko je opčinjena Zagrebom, pročitajte u kratkom intervjuu za Gloria.hr.

Mlada, perspektivna i prpošna glumica te diplomirana liječnica Mada Peršić s ostalim uzvanicima uživala je u predivnoj večeri pod zvijezdama u atriju zagrebačkog Arheološkog muzeja. Riječ je o eventu Ljetni vrt by Gloria kojim smo prošlog tjedna proslavili Zagreb, sve njegove ljude, uspomene, ali i na trenutak zaboravili na rane zbog potresa i pandemije koronavirusa s kojima živimo proteklih godinu i pol dana.

Ljetno buđenje čekali smo svi, a ono je započelo našim partyjem, gdje se najčešće mogla čuti rečenica - "napokon se svi ponovno družimo". Bez teških tema, u ugodnom društvu, uz piće i hranu, porazgovarali smo i s poznatima koji su nam se pridružili u slavlju gdje su se izvodile i zagrebačke šansone, poglavito one glazbenika Ive Robića.

image
IVANA NOBILO/CROPIX

"Živim u Zagrebu otkako znam za sebe, svake me godine sve više i više oduševljava, sve više i više se zaljubim u njega. U jednoj predstavi pjevam pjesmu 'Golubovi'. To mi je posebna čast, jako volim Ivu Robića. Ova večer je zaista prekrasna, baš mi je jako lijepo kad se slavi Zagreb. Jako je lijepo i vratiti se druženjima, na neki način u neopterećenost, popričati s ljudima i malo zaboraviti na sve ovo što se događalo. Nekako sam shvatila da ljudi jako raspoloženi, da jedva čekaju da se druže, neka posebna ljubav vlada", nizala je Mada epitete.

Ove godine bila je nominirana i za medijsku nagradu Zlatni Studio za najbolju žensku kazališnu ulogu, a riječ je o ulozi Tosce, u istoimenoj kazališnoj predstavi redatelja Damira Zlatara Freya. Odmora nema niti ljeti, a predstave i gostovanja već su počela.

Čitajte i: Mirna Zidarić o zagrebačkom Soho kvartu: 'Najdraži mi je park, zbližila sam se sa susjedima nakon potresa'

Čitajte i: Provjerite kako smo se proveli na drugoj večeri Ljetnog vrta by Gloria: Uživalo se uz Dina Antonića i zagrebačke šlagere

"Ovo ljeto idem na Hvar, Pag i Rab. Jako se veselim svemu, bila sam na sva tri ta otoka, ali opet ću otkriti sigurno nešto novo. Dobila sam potpuno novi nalet energije otkad je sve na neki način ipak otvoreno, velika ljubav me preplavila, ali stvarno. Veselim se ljudima kao da ih prvi put vidim, ljudima koje sam vidjela već jako puno puta, ali i novima", rekla je Mada. Budući da joj tako dobro stoji čarolija ljetne noći u Zagrebu, pitali smo je i je li ikad najvruće godišnje doba u potpunosti provela u metropoli.

"Nisam, ali velik dio ljeta sam provela u Zagrebu jedne godine kada sam glumila u predstavi, Mogu vam reći da je to genijalno, nisam se osjećala zakinutom, bez obzira što su svi moji prijatelji i kolege bili na moru. Drugačije je ljeti u tvom rodnom gradu, svi su opušteniji i ponovno ga otkrivaš", rekla je Mada.

Čitajte i: Minea iskreno o svome društvenom životu: ‘Noćni život je iza mene, volim šetnje Jarunom i Bundekom‘

image
Mada Peršić pozirala je Podravkinom kutku.
IVANA NOBILO/CROPIX
Linker
26. travanj 2024 05:45