Divna kampanja

Fani Čapalija otkrila tajnu njezine ljepote i u petom desetljeću života: ‘Ponosna sam što sam našla unutarnji mir‘

U kolekciji koja slavi mediteransku ženu, modna dizajnerica Monika Sablić spojila je Splićanke i Zagrepčanke. Jedna od najpoznatijih žena s juga svakako je bivša missica Fani Čapalija, a za Gloria.hr govorila je kako nakon svih ovih godina uspjeva izgledati senzacionalno.

Splitska dizajnerica Monika Sablić desetljeće postojanja svoga modnog brenda proslavila je u društvu svojih muza - Ive Šarić, Renate Sopek, Fani Čapalije i Iris Rajčić koje su nosile odjevne komade iz najnovije kolekcije inspirirane mediteranskim ženama.

Trosatno modno događanje, na koje je ekskluzivno pozvana Gloria, održano je u etno selu Stella Croatica u splitskom zaleđu. Pitoreskni ambijent s kućicama od bijelog kamena i raskošnim raslinjem savršeno se uklopio u Monikinu modnu priču nadahnutu Mediteranom. Snimanje nije propustila niti bivša missica Fani Čapalija, Splićanka koja je Monikina muza svih ovih godina. O privatnom životu porazgovarali smo s jednom od najljepših Hrvatica koja i u petom desetljeću života izgleda besprijekorno.

"Ponosna sam što sam u proteklih deset godina u životu pronašla osobni mir i unutarnje zadovoljstvo. Događaj koji je najviše tome pridonio je preseljenje iz Splita u malo turističko mjesto Čiovo. Stan mi se nalazi tik uz more, bez kojeg ne bih mogla živjeti. Zimi po plaži šetam, a ljeti svaki dan plivam, u čemu je i tajna moje fit linije", otkrila nam je Fani.

Na Monikin poziv, nakon što je prošlo deset godina od njihove posljednje suradnje, odmah se odazvala, bez imalo razmišljanja.

image
Fani Čapalija pozirala je i u zlatnoj večernjoj haljini koja slavi žensku ljepotu i sofisticiranost.
JOSKO PONOS/CROPIX

"Sretna sam što u ovim godinama još dobivam pozive za modne kampanje. No, prihvaćam samo one koje mi se i osobno sviđaju, poput Monikinih. Njezina modna priča i privatno mi je bliska, romantična je poput mene. Doduše, već dulje vrijeme jedini muškarac u mom životu je moj psić Beni koji je sa mnom četrnaest godina", rekla je.

image
Modna kampanja povodom desetljeća postojanja Monikina brenda.
JOSKO PONOS/CROPIX

Kao važan događaj u posljednjih deset godina istaknula je i snimanje prije dvije godine za 25. rođendan magazina Gloria, kao prvo lice na naslovnici, a te je iste godine postala Miss Hrvatske.

Čitajte i: Dizajnerica Monika Sablić spojila Zagrepčanke i Splićanke: 'Ni u jednom trenutku nisam dvojila'

Čitajte i: Renata Sopek otkrila: ‘Nakon 20 godina, lani sam napravila potpuni preokret‘

Čitajte i: Omiljena Splićanka Iris Rajčić o sinu Lorenzu: ‘Predivna je beba, spava, jede, stalno je nasmijan‘

"Posebnih planova nemam, osim uživati u životu, suncu, moru i druženju s prijateljima. Tome me naučila ova pandemija", zaključila je.

Linker
25. travanj 2024 14:35