Ispred naših kamera

Fabijan Pavao Medvešek u serijalu ‘Priče sa špice‘: ‘Djevojka mi je najveći oslonac, imam osjećaj kao da smo tek ušli u vezu‘

U trećoj epizodi videoserijala ‘Priče sa špice‘ naši gosti bili su mladi glumci, Arija Rizvić i Fabijan Pavao Medvešek. Što si priželjkuju u budućnosti, tko im je najveći kritičar te što vole gledati na streaming servisima, odgovarali su s guštom ispijajući kavu u Takenoko baru na Cvjetnom trgu.

Fabijan Pavao Medvešek bio je gost Glorijinog videoserijala "Priče sa špice". Mladi glumac u središte pozornosti dospio je ulogama u televizijskim serijama "Dar Mar" kao policajac Branko, "Na granici" kao svećenik Božo, a pobjednik je i pretprošle sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato". Multitalentirani glumac s angažmanom u zagrebačkom kazalištu Komedija rođen je u glavnom gradu, a tu je i odrastao. Često je na zagrebačkoj špici, koja mu je više usputna stanica, ali priznaje kako ne osuđuje one koji ovdje dolaze kako bi se pokazali. Što smo još od njega i o njemu doznali, pogledajte u našem videu.


"Svi putevi vode na zagrebačku špicu, a svi moji dogovori vrte se oko centra", rekao je. Obožava Zagreb, od kafića, slastičarnica, centra, kazališta, a ako ga pak negdje sretnete, nikad to neće biti neko "fancy" izdanje.

"Najbolje se osjećam u trapericama, košulji i nekoj jakni. Cijeli život gledam tatu kako se tako oblači, možda sam to od njega pokupio, rekao bih da je to bezvremenski stil", naglasio je. I kod njega je radno, fokusiran je na kazalište, a nada se uskoro i ulozi u filmu ili seriji.

image
Fabijan Pavao Medvešek u serijalu 'Priče sa špice'
VEDRAN PETEH/CROPIX

"Priželjkujem si ulogu koja je zabavna i zbog koje ću se morati žrtvovati, primjerice fizički. To je uvijek zanimljivo. Nadam se ulozi vani, ali i ovdje. Zapravo mi sve odgovara. Mogao bih probati biti negativac, iako mi svi govore da nisam za to", rekao je. Ne smetaju ga usporedbe s ocem, dugogodišnjim glumcem i redateljem Reneom Medvešekom, štoviše, to ga usrećuje i ne smatra kako je u njegovoj sceni.

"Veliki sam obožavatelj njegovog posla. Najbolji savjet koji mi je dao? Da budem svoj jer će to uvijek funkcionirati. Uvijek voli prokomentrati sve što radim, bilo je tu svega, a svaki njegov komentar je duboko u meni nešto promijenio, neovisno bilo to dobro ili loše. Pred premijeru volim mu doma izvesti dio predstave, to mi dođe kao tehnički pregled. On odmah vidi sve, kroz njegovo viđenje često gradim ono što radim", rekao je.

image
Voli sportsku eleganciju.
VEDRAN PETEH/CROPIX

Veliki sud mu je i dugogodišnja djevojka, ljubav iz srednje škole, Karla Abramović. Zajedno su već deset godina, kaže kako mu je ona najveći oslonac i osoba s kojom može podijeliti baš sve - i dobro i loše.

Čitajte i: Ljetna idila našeg zgodnog glumca: S djevojkom Karlom baš ništa ga nije uspjelo razdvojiti

"Toliko se naslušala mojih stvari da više vjerojatno ne zna što je istina, a što predstava. Trpi me od nula do 24 sata, od trema koje imam pa se zbog njih budim u dva ujutro do slavlja zbog uspjeha. Ona je tu za sve", rekao je te dodao kako im je desetljeće veze proletjelo u sekundi te da ih čeka još toliko toga zajedno.

Linker
13. travanj 2024 04:39