Profimedia, Mega Agency
ideje za proljeće

Voljet ćete ih u ormaru: 7 zabavnih kombinezona s kratkim hlačama

Kratki zagasito žuti kombinezon s moderno svezanim remenom od brušene kože i u boji devine dlake, te gležnjače u kaubojskom stilu, dio su odličnog stajlinga zbog kojeg je svoje obožavatelje glumica Olivia Culpo osvojila na prvi pogled. Krivac je definitivno ovaj jednodijelni komad!

Kad se na megapopularnom glazbenom festivalu Coachella u vikendu iza nas pojavila glumica Olivia Culpo, pohvale su pljuštale ne račun njezinog žutog kombinezona s kratkim hlačama. Ukazala je na činjenicu da je ovaj komad odjeće itekako upečatljiv i učinila ga jednim od najpoželjnijih komada za proljeće i ljeto i pred nama. Krenuli smo virtualnom šetnjom lancima ulične mode i otkrili da ovakvih modela ne nedostaje u niti jednom dućanu - inačica doista ima pregršt, i kad su u pitanju rukavi, i materijali, i uzorci.

REVOLVEfestival Day2  - 2019 Coachella Valley Music and Arts Festival.
14 Apr 2019, Image: 426194334, License: Rights-managed, Restrictions: NO Argentina, Australia, Belgium, Brazil, Bulgaria, China, Czech Republic, Estonia, Finland, France, Greece, Hong Kong, Hungary, Italy, Japan, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Mexico, Netherland Antilles, Netherlands, New Caledonia, Poland, Romania, Russia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Za one koji igraju na sigurno nađe se tu klasičnih modela u crnoj boji koji se, ovisno o modnim dodacima, mogu kombinirati za dan ili večernje provode. Uzorci sitnog cvijeća također su sveprisutni, a vječne prugice i točkice isplati se dodati garderobi jer su bezvremenske i nosit ćete ih doista godinama.

Jagodice su apsolutni slatkiš koji možete iskopati u avanturi potrage za kombinezonima s kratkim hlačama, a traper modeli također će osvojiti mnoge dame. Krenite u virtualnu šetnju - cijene kombinezona s kratkim hlačama koje donosimo kreću se do 299 kuna:

Linker
16. travanj 2024 08:32