Instagram/privatni album
fanovi 'poludjeli'

Victoria Beckham sama predstavila dvije nove haljine pa sve razbjesnila

Vrijedna gospođa Beckham pratiteljima je htjela pokazati što planira za sezonu jesen/zima, a nije znala da će ta ekskluziva izazvati negodovanje.

Supruga, majka i vlasnica modnog carstva Victoria Beckham dobro zna kako najbolje reklamirati svoje proizvode. Uspješnoj poduzetnici nije dugo trebalo da shvati kako najbolje promovira svoje kreacije kada ih odjene sama. Tako je svima omogućila da zavire u njezine nove kreacije kolekcije za jesen/zimu. Najprije je odjenula midi haljinu s bijelo-zelenim printom koja stoji oko 14 tisuća kuna, a za grand finale nosila je sjajnu zelenu haljinu otvorenih leđa s rukavima u A za koju morate izdvojiti oko 13 tisuća kuna. Uz zelenu haljinu kombinirala je narančaste štikle, dok se sa zeleno-bijelom kombinirala sive.



Iako 44-godišnjakinja ima privilegiju nositi prva sve što dizajnira, mnoge njezine pratiteljice nisu bile oduševljene cijenama. 'Jako su ti lijepe haljine, ali ne mogu ih si priuštiti', napisala je jedna od pratiteljica. 'Jednostavno preskupo', napisala je druga, dok je ostale naživcirao vrlo aktualani trend, a to je da se uz haljinu i sandale predlaže nosite vunene čarape.


'Užasno! Tebi haljina bolje stoji nego modelu', dobacio je uzrujani pratitelj, dok je sljedeća komentirala da gospođa Beckham uvijek ima jednu te istu pozu. 'Daj se sredi', napisala je.

Victoria Beckham za kraljevsko vjenčanje odabrala također svoju kreaciju. Odjenula je tamno plavu haljinu s ovratnikom koji je imao diskretnu srebrnu kopču, a tamnu kombinaciju 'razbila' je crvenim salonkama s vrtoglavo visokim potpeticama. 'Mislim da je izgledala apsolutno prekrasno. Vjenčanica joj je zaista pristajala, mislim da je bila savršena za nju. A i Harry je izgledao dobro', rekla je Victoria Beckham koju je više očarala sama atmosfera. 'Bilo je to divno vjenčanje, koje ostavlja bez riječi. Izgledali su tako sretni, a i svi su bili sretni zbog njih. Meghan izgleda kao istinski lijepa žena koja ga zaista voli. Njihova ljubav je zaista iskrena.'

Linker
24. travanj 2024 13:20