Profimedia, AKM-GSI
Potraga za bundevom za Noć vještica

Victoria Beckham i po farmi nabadala u štiklama

Cijela obitelj Beckham okupila se u Los Angelesu kako bi odabrali savršenu bundevu za Noć vještica, a britanska dizajnerica tom je prilikom pokazala da ni u kojem slučaju ne odustaje od visokih potpetica.

Noć vještica se bliži pa su pripreme za taj dan koji se u SAD-u najviše obilježava u punom jeku. To znači da brojni poznati odlaze u „lov“ na najbolju bundevu koju će izrezbariti kako bi 31. listopada stvorili idealan ugođaj u svojim domovima. Iznimka nije ni jedna od najpoznatijih britanskih obitelji – Beckhamovi itekako uživaju u pripremama za Noć vještica, a i dalje je to aktivnost za cijelu obitelj. S obzirom na to da je početkom ove akademske godine njihov najstariji sin Brooklyn otišao živjeti u New York gdje studira, njegovi roditelji bili su posebno sretni što su im sva djeca ponovno na broju. Tom druženju se najviše veselila dizajnerica Victoria Beckham koja je nakon odlaska prvog djeteta iz obiteljskog gnijezda jednostavno bila neutješna.

Ipak, njezin Brooklyn Beckham sada je s ostatkom obitelji uživao na farmi i birao najljepšu, odnosno najveću bundevu, dok je Victoria Beckham (43) pokazala da nikada ne odustaje od svojih visokih potpetica bez obzira na uvjete. Svojim stajlingom, u njezinoj zaštitnoj boji – crnoj, nije nikoga iznenadila, ali salonke s vrtoglavo visokom potpeticom nisu baš česti odabir za odlazak na farmu.

Ipak, za nju to nije nimalo začuđujuće: većinom nosi obuću s potpeticom, a samo rijetko može biti viđena u ravnim cipelama ili tenisicama.

Linker
19. travanj 2024 03:30