AH, TA MODA

U bazenu ili na špici - u ekstravagantnu Olju Vori uvijek se gleda

Supruga našeg proslavljenog rukometaša Igora Vorija, Olja, imat će o čemu pričati s prijateljicama na kavi kad se vrati s ljetnog odmora koji provodi na raznim destinacijama... S vremena na vrijeme skokne i do Zagreba, a naš ju je fotograf zapazio na špici.

Krajem lipnja supružnici Olja i Igor Vori s djecom, četverogodišnjom kćerkicom Nikom i sinom Petrom, posjetili su Veneciju, a Petar je upravo na tom putovanju proslavio osmi rođendan. Koji dan nakon Venecije, već su se otisnuli na otok Brač, odakle Olja na svom Instagram profilu objavljuje idilične fotografije.

U međuvremenu, Olja je prošetala Zagrebom, a ondje nikada ne prođe neprimjetno i svi već znaju zašto: zbog ekstravagantnih modnih iskoraka. Gdje god se našla, nekako ju je lako uočiti u gomili zbog tog nevjerojatno nametljivog, a opet elegantnog stila.

Špicom je tako prošetala u laganom ljetnom odijelcu, plavom i sa krupnim sivim uzorkom. Uz to je isfurala običnu bijelu kratku majicu te moćne modne dodatke - poveću maslinastozelenu torbu i sandale u boji devine dlake.

Spica / Zagreb 01.06.2017. / foto: Maja Jurovic / Olja Vori
Maja Jurović / Hanza Media
Olja Vori na zagrebačkoj špici

U sasvim drukčijem i totalno otkačenom izdanju nedavno je sve svoje pratitelje iznenadila odjevena u sirenu, s pravom perajom, a jednako je odijelce na sebi imala i njezina Nika. Pozirale su tako uz rub bazena, a simpatičan je prizor izazvao stotine 'lajkova'.

Instagram
U kostimu morske sirene bila je glavna atrakcija na bazenu

Instagram

Instagram
Supružnici uživaju na Braču

Linker
25. travanj 2024 22:49