Predviđa trendove

Nije prošla nezapaženo: Katie Holmes u ‘it‘ komadu nadolazeće sezone

Nijanse sive, bijele i smeđe isprepliću se u širokim vodoravnim prugama na dugačkoj pletenoj haljini modne kuće Chloé.

Glumica poznata po svom eklektičnom modnom izrazu i ovog je puta iznenadila. Katie Holmes prošetala je ulicama New Yorka u ekskluzivnom primjerku haljine koju potpisuje modna kuća Chloé. Riječ je o modelu iz nadolazeće kolekcije za jesen 2022. i još se uvijek ne može kupiti, ali je izložena na njihovim službenim stranicama.

Živopisna haljina od "recikliranog kašmira" u višebojnoj kreaciji koja svojim širokim prugama podsjeća na etno dizajn kakav krasi mnoge kulture na svijetu.

image

Katie Holmes u pletenoj haljini Chloé

SPLASH/PROFIMEDIA

Nijanse sive, bijele i smeđe isprepliću se u širokim vodoravnim prugama, dugačka haljina jednostavnog kroja Katie seže gotovo do gležnjeva. Posebno zanimljiv detalj je ‘ogrtač‘ koji je izrađen od istog materijala te se nosi kao pončo.

Katie je ovaj ekskluzivan komad uparila s jednostavnim bijelim tenisicama iste modne kuće. Nasmijana i dotjerana pozirala je fotografima koji su je u rano jutro sreli na cesti. Glumica je naime bila na putu do studija, gdje je gostovala u emisiji ‘Good Morning America‘.

image

Na nogama je imala i tenisice iste modne kuće

SPLASH/PROFIMEDIA

Vjerojatno su hladnije jutarnje temperature ohrabrile glumicu da se zaogrne ovom pravom jesenskom rapsodijom od pletiva, iako se temperature u tom američkom gradu ovih dana penju i preko 35 stupnjeva Celzija.

Linker
18. travanj 2024 12:59