Street style

Katie Holmes u romantičnoj šetnji ležernim izdanjem najavila povratak velikog trenda

Za izlazak na ručak glumica je odabrala sportsku eleganciju, a nježne boje na dnevnim komadima odličan su izbor ove jeseni.

Nakon povratka iz Europe gdje je uživala u Pariškom tjednu mode, Katie Holmes uživa u sunčanim danima u New Yorku. Glumica je kao i inače na ulicama grada odjevena vrlo ležerno, ali opet trendi.

U šetnji s dečkom Bobbyjem Wootenom III. viđena je bez šminke na licu, a jednim je komadom najavila povratak trenda vrlo popularnog početkom 2000.

image

Ležerno izdanje za šetnju New Yorkom

ROBERT O‘NEIL /SPLASH/PROFIMEDIA

Cargo hlače u svijetlo bež boji, šireg kroja nogavica, specifične su zbog toga što nisu dugačke, nego sežu do gležnja. Katie ih je kombinirala sa širom košuljom od svijetlog trapera s ukrasnim gumbima i šarenim tenisicama u pastelnim bojama.

image

Katie Holmes i Bobby Wooten III

ROBERT O‘NEIL/SPLASH/PROFIMEDIA

Na ramenu je nosila platnene cekere, a nije skidala osmijeh s lica dok je razgovarala sa svojim deset godina mlađim dečkom glazbenikom. Bobbi je gurao bicikl, zbog čega je bio odjeven u sportsku, a opet elegantnu kombinaciju. Crne hlače i vesta u pastelno plavoj boji, savršeno su iskombinirani s njegovim crnim biciklom i kacigom u pastelnoj boji.

Linker
15. travanj 2024 22:38