malo inspiracije

Dobar stil počiva na ulicama New Yorka: Za oko nam je zapelo 10 genijalnih stajlinga!

Jedan od najšarolikijih gradova kada je riječ o modi svakako je New York, posebice kada se održava jedan od najvažnijih modnih evenata. Donosimo vam nekoliko odličnih modnih kombinacija s ulica Velike jabuke.

U gradu "koji nikada ne spava" trenutno se održava Tjedan mode, a modno osviješteni Njujorčani ovu su priliku iskoristili da pokažu hit trendove za ovu godinu u vlastitoj interpretaciji.

Nadolazeći mjeseci tako će biti u znaku žarkih boja - od intenzivno crvene, preko žute do električno plave, a neće nam nedostajati ni upečatljivih uzoraka.

Čitajte i: Skandinavske modne lekcije: Tri vruća trenda s ulica Kopenhagena nosit ćemo cijele godine!

Pruge, cvijeće, etno motivi bit će prisutni u svim godišnjim dobima, ali nemojte misliti da će se klasika poput male crne haljine zaboraviti. Već naprotiv! Ovaj vječni statement komad osvježit ćemo zlatnim detaljima u obliku remena ili joj dodati bijelu košulju i mašnu za romantični dojam.

Color-blocking tehnika spajanja boja bit će vrlo poželjna jer unosi veselje u svaku kombinaciju.

Ako više volite neutralni look, obogatite ga torbicom u nekoj vibrantnoj boji poput zelene ili pink. Mogućnosti za eksperimentiranje s komadima su nebrojene!

Pogledajte inspirativne stajlinge s ulica New Yorka!

Čitajte i: Pariz ili Zagreb? Tjedan mode ovoga se vikenda preselio na domaću špicu, a outfiti iz centra grada najavljuju sezonu izlaska iz zone komfora

Linker
20. travanj 2024 00:03