Uključi se i osvoji!

Slavimo i darujemo: Alduk i Gloria vam poklanjaju poklon bon u vrijednosti od 1000 kuna!

U povodu 27. rođendana magazina Gloria ovu veljaču vas darujemo! Naši partneri kroz sve godine izlaženja našeg magazina tim su povodom osigurali vrijedne nagrade za naše vjerne čitatelje. Prvi među njima je poznati dizajner Ivan Alduk čije nas kreacije uvijek iznova oduševe.

Veljača je mjesec ljubavi, dobrih djela i - Glorijinog rođendana! Željeli smo da ovaj bude doista poseban, pa smo zajedno s našim dugogodišnjim vjernim partnerima odlučili darovati vas ne jedan dan ili jedan tjedan, nego cijeli ovaj mjesec!

Prvog dana našeg velikog nagradnog natječaja daruje vas jedan od naših najpoznatijih i najcijenjenijih dizajnera - Alduk!

Uvijek u korak s vodećim svjetskim trendovima, u jesensko/zimskoj kolekciji modna kuća Alduk odlučila je dizajnirati i predstaviti nekoliko kolekcija i kampanja kako bismo (barem) u vizualnom smislu osvjetlali svakodnevicu.

A sada jedna od tih prekrasnih kombinacija iz kampanje "Antonym" može postati i vaša, jer Alduk daruje poklon bon u iznosu od 1000 kuna!


Kako se uključiti

Sve što trebate je:

  • zapratiti Instagram profil @gloria.hr
  • zapratiti profil @alduk_offical
  • pratiti svakodnevno feed objave na Instagram profilu @gloria.hr
  • dočekati objavu našeg vjernog partnera, lajkati je i napisati zašto biste je baš vi trebali osvojiti
  • tagirati osobu za koju znate da bi se također veselila nagradi našeg partnera

Ovdje pročitajte pravila nagradnog natječaja.

Ideja je bila kreirati opsežnu modnu kolekciju baziranu na dnevnim komadima, opuštenijeg kroja i lagano sportskog prizvuka. Modeli koji se mogu nositi u raznim životnim situacijama, ne samo onim svečanim za koje se svi najviše volimo dotjerati. S obzirom na to da je takvih situacija trenutno malo, mi predlažemo nova modna rješenja za svaki dan i to čak 55 cjelovitih lookova. Uživali smo raditi na ovoj kolekciji jer je drukčija od dosadašnjih, a promjene u modi su uvijek ne samo dobrodošle već i prijeko potrebne.

Jednostavnost, ležernost u pristupu i želja da se naglase vizualne novine kolekcije diktirala su i sam stil kampanje koja je opuštena, nenametljiva, ali istovremeno privlači, a sve u režiji fotografkinje Jelene Balić. Model Ana Laura Kapetanović (Talia model) po drugi je put u ovoj godini utjelovila zaštitno lice kampanje, a za make-up i kosu pobrinuo se Studio Marcela. Ne propustite posjetiti raskošnu modnu oazu ovog brenda na adresi Trga kralja Tomislava 19 u Zagrebu, koja je poslužila i kao izvrsna kulisa njihove "Antonym" kampanje.


VAŽNO!

  • Ukoliko nije u mogućnosti osobno doći, dobitnik može i digitalno realizirati poklon bon
  • Bon vrijedi do 28.2.2021.
  • Bon se odnosi na limitirani dio asortimana odnosno ready-to-wear artikle koji su odmah dostupni (ne odnosi na bridal kolekcije, ne odnosi na izradu po mjeri, ne može se kombinirati s ranije izvršenim narudžbama, bon je jednokratan)
Linker
14. travanj 2024 20:58