Good American
KRATKI TRAPER

Sjećate li se bermuda? Khloe Kardashian predvodi trend koji nije samo za mršavice

Nakon što su postale glavne zvijezde nove modne linije brenda Good American, a nedavno ih je odjenula i Gigi Hadid, je li došlo vrijeme da ponovno zavolimo omiljeni komad iz 90-ih?

Nakon što je njihov modni brend u listopadu prošle godine samo u prvom danu rasprodaje zaradio milijun dolara, Khloe Kardashian i Emma Grede najavile su ovih dana novu liniju Good American Jeansa koja obiluje zanimljivim krojevima trapera.

Dizajnerice su medijima otkrile kako se nova linija od prethodnih razlikuje po tome što u njoj prevladavaju traper suknje, ali i pomalo zaboravljene bermude.

Uzevši ono najbolje od starih krojeva traperica, Khloe i Emma za novu su sezonu kreirale bermude i suknjice sa super seksi dodatkom - mrežastim džepićima koji 'otkrivaju upravo onoliko koliko trebaju otkriti'.

Iako se Khloe posljednjih mjeseci ponosi svojim vitkom linijom na kojoj zahvaljuje učestalim treninzima i probranoj prehrani, članica klana Kardashian nije zaboravila na vrijeme u kojemu je osjećala kako ipak 'ne može odjenuti baš sve'.

Prisjetivši se tih dana osmislila je liniju bermuda koje, kako kaže, ‘rade prekrasan visok i uzak struk, naglašavaju stražnjicu i vizualno produljuju noge, a zbog svoje duljine zahvalnije su od njihovih kratkih alternativa.

Jedna od najvjernijih poklonica brenda Good American svakako je i Khloeina sestra Kim, prema čijoj su želji izrađene bermude od bijelog trapera.

A da sestre Kardashian nisu jedine ljubiteljice ovog retro odjevnog komada dokazuje i nedavni imidž svjetskog modela i trendseterice Gigi Hadid koja je ulicama New Yorka prošetala upravo u traper bermudama i modnoj sceni najavila njihov veliki povratak.

Linker
11. travanj 2024 22:11