Premijer je i ove godine posjetio tradicionalnu vitešku igru, a nakon toga se zaputio na odmor.
 Božidar Vukičević / Hanza media
Čista elegancija

Šešir glavu čuva: Poznate dame koje zahvaljujući ovom modnom detalju ne možete ne primijetiti

Osim što štite kosu i kožu lica od jakih sunčevih zraka, slamnati šeširi imaju i ulogu modnog dodataka i ukrasa u ljetnim modnim kombinacijama.

Veliki obodi na šeširu ovoga su ljeta izbor s kojim nećete pogriješiti, a nose ih velike svjetske zvijezde poput Rihanne i Emily Ratajkowski, ali i naše poznate dame poput pjevačice Nine Badrić, dizajnerice Matije Vuice i voditeljice Barbare Kolar.

Bilo da ste na plaži ili pak na tradicionalnoj manifestaciji pomoću ovog detalja pogledi će se lijepiti za vas. Nedavno je tako Sanja Musić Milanović nosila šešir velikog oboda na tradicionalnom viteškom turniru, a damski outfit, haljinu A kroja boje lavande dodatno je začinila Kobali šeširom.

Sinj, 090820.
305. Sinjska alka, tradicionalna viteska igra kojom se slavi pobjeda nad osmanlijskim osvajacima od 14. kolovoza 1715. godine odrzava se u Sinju.
Na fotografiji: Gordan Jandrokovic, Sanja i Zoran Milanovic.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec CROPIX
Sanja Musić Milanović haljinu je uskladila s cipelama i detaljem na šeširu.

Sinj, 090820.
305. Sinjska alka, tradicionalna viteska igra kojom se slavi pobjeda nad osmanlijskim osvajacima od 14. kolovoza 1715. godine odrzava se u Sinju.
Na fotografiji: Sanja i Zoran Milanovic.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec CROPIX
Sanja Milanović odvažila se za veliki obod na šeširu i nije pogriješila...

Glazbenica Nina Badrić na svom Hvaru gdje se osjeća kao kod kuće nosila je šešir većeg oboda na ljetovanju na ne toliko službenoj atmosferi, a na polubi broda ga je prošetala i Matija Vuica.

Voditeljica Barbara Kolar za magazin Gloria je nosila veliki šešir za potrebe editorijala, ali se u njega odmah zaljubila jer zbog svijetle puti mora posebno paziti na sunce.

28.07.2020. zagreb
barbara kolar
snimila-matea smolcic sencar
Matea Smolčić Senčar

Francuski dizajner Simon Porte Jacquemus jedan je od najinovativnijih dizajnera pa i nije nikakvo čudo što je njegov predimenzionirani slamnati šešir postao apsolutni hit modni dodatak ovog ljeta. Poznate dame znaju da su ovog ljeta u fokusu oni koji se ističu veličinom i obodom pa tako uz to što paze na sunce, svojim izborom sakupljaju i poglede.

Čitajte i:

Nakon odlaska Nade Kobali carstvo šešira preuzela je njezina snaha: 'Doista mislim da je radila najljepše šešire na svijetu

Oproštaj od Nade Kobali: 'Otišla je jedna od posljednjih kreativnih obrtnika ovog grada, umjetnica svog zanata'

Komadi bez kojih se na more ne ide: Nabavite sve na sniženjima

Linker
19. travanj 2024 22:26