Maja Jurović/Promo
Svi nose hit traperice

Ovih je dana na špici traper trend najbolje isfurala...

Jedna dobra pamučna kratka majica, poderane traperice, natikače, moćna torba i sunčane naočale – eto pet modnih aduta za onaj 'tegoban' dan kad stojimo ispred ormara i muku mučimo što odjenuti, a sve nam se čini kao kompromisno rješenje! Tu nastupaju dobre stare traperice, ove sezone potrgane i neporubljene…

Kako traperice kombinirati za onaj dojmljiv 'izgled od milijun dolara', ovih su dana pokazale Doris Pinčić Rogoznica, Lejla Filipović, Ecija Ivušić, Mirna Zidarić, Iva Jerković, Lana Klingor Mihić, Nikolina Ristović, ali i modna dizajnerica Marina Lacković Matić koja je svojim izdanjem pomela cijelu konkurenciju na špici

Kad je voditeljica i manekenka Iva Jerković gradom prošetala u bijelim trapericama sa zakrpom na bedru, potpuno poderanim na koljenima i donjih rubova s kojih su visjeli konci, nije u njima izgledala nimalo 'problematično' i mogla je bez pitanja ući u najotmjeniji klub. Za to su uvelike zaslužne špic salonke koje su njezinom stylingu dodale dašak glamura. Niti pamučna kratka majica na njoj nije izgledala svakodnevno, jer je preko ramena nosila torbicu na metalnom lancu, a s nje su sjajile i velike okrugle naušnice.

Instagram
Voditeljica i manekenka Iva Jerković

Bivšoj misici i supruzi voditelja i glumca Tarika Fiilipovića, Lejli Filipović, traperice su omiljeni komad odjeće, ali samo za slobodno vrijeme. A Mireli Priselac Remi, pjevačici iz Elementala, najdraže su tijekom vožnje bicikla.

Instagram
Lejla Filipović
Spica / Zagreb 10.06.2017. / foto: Davor Matota / Mirela Priselac Remi
Davor Matota

Za bijele traperice sa zakovicama s obje strane, odlučila se i voditeljica Ecija Ivušić. Ona je s punim pravom za traper izlazak pokazala i zategnut goli trbuh – nosila je kratki crni top i bijeli blejzer bez rukava te sandale boje pudera na visoku petu.

Instagram
Voditeljica Ecija Ivušić

PR stručnjakinja i bivša pjevačica Lana Klingor Mihić pokazala je kako spojiti poderane traperice i još poderaniju majicu i, iako tako ne zvuči, – izgledati dovoljno sofisticirano za odlazak u grad.

PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić

Nikolina Ristović, voditeljica koju često viđamo u skupocjenim toaletama i cipelama koje savršeno nosi, za ugodno je zagrebačko čavrljanje uz kavicu također isfurala trend poderanih traperica. Nosila ih je uz vrtoglavu potpeticu i cvjetnu košulju.

Spica / Zagreb 22.04.2017. / foto: Davor Matota / Nikolina Pisek Ristovic i Zeljen Klasterka
Davor Matota
Voditeljica Nikolina Ristović i skladatelj Željen Klašterka

Sportska novinarka i urednica Mirna Zidarić usvojila je još jedan veliki traper trend - cvjetni vez na trapericama koje sežu do iznad gležnja. Furala ih je uz bijelu košulju i dugu vestu.

Spica / Zagreb 26.05.2017. / foto: Davor Matota / Mirna Zidaric i suprug Zoran
Davor Matota
Mirna Zidarić i suprug Zoran

Indira se pak odlučila za crnu inačicu, a bez poderanih traperica ne može ni uvijek nasmijana voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica. Mlada Zadranka preferira casula izdanja te ne krije da se najbolje osjeća u trapericama i majici.

Instagram
Indira
Instagram
Doris Pinčić Rogoznica
Na špici je pak u hit traperu konkurenciju pomela modna dizajnerica Marina Lacković Matić. Casual izdanje s daškom glamura i trendi komadima koje je pomno odabrala, bio je pun pogodak za šik izlazak na glavnu gradsku šetnicu.
Spica / Zagreb 08.06.2017. / foto: Maja Jurovic / Marina Lackovic Matic
Maja Jurović
Linker
23. travanj 2024 20:28