recite nam u anketi

Zvijezde novog filmskog hita zablistale u glamuroznim izdanjima: Koja zaslužuje stilsku peticu?

Nicole Kidman i Anya Taylor-Joy zajedno su glumile u filmu The Northman i čini se da su razvile blisko prijateljstvo, što se može vidjeti i po iskrenim osmjesima i zagrljajima na premijeri.

Glumice Nicole Kidman i Anya Taylor-Joy, koju pamtimo iz serije Damin gambit, susrele su se na premijeri filma The Northman u Hollywoodu.

Obje su se pojavile u glamuroznim izdanjima, a posebno neobična bila je haljina koju je nosila 54-godišnja oskarovka. Riječ je o haljinom napravljenoj specijalno za Nicole, a potpisuje ju luksuzni brend Prada.

image

Anya Taylor-Joy i Nicole Kidman

MATT BARON/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Žuta boja haljine odlično se uklopila uz bakrenu nijansu glumičine kose i simpatičan detalj u obliku ružičastog perja na rukavima. Kidman je svoj izgled na crvenom tepihu dopunila crnim sandalama, metalik Prada torbicom i ORLOV nakitom.

Njezina mlađa kolegica je pak zablistala u bijeloj Dirovoj kreaciji koju je podigla raskošnim nakitom u obliku ovratnika s potpisom Tiffany & Co. Njezin izbor nimalo ne čudi jer je 26-godišnja glumica ambasadorica ova dva velika brenda.

Čitajte i: Svi njezini snovi su ostvareni: Zvijezda ‘Daminog gambita‘ novo je zaštitno lice modne kuće Dior

image

Nicole Kidman i Keith Urban

ELIZABETH GOODENOUGH/EVERETT/PROFIMEDIA

Osim Anye, Nicole Kidman se na crvenom tepihu pridružio i njezin suprug, glazbenik Keith Urban, s kojim je razmijenila nekoliko zaljubljenih pogleda. S njim je u braku već 15 godina te imaju dvije kćeri - 13-godišnju Sunday Rose i 11-godišnju Faith Margaret.

Nicole ima i dvoje odrasle djece - kćer Isabellu (29) i sina Connora (27) koje je dobila dok je bila u braku s bivšim suprugom Tomom Cruiseom.

Linker
20. travanj 2024 17:30