MODNA IKONA

Zigman o kreaciji koju je radio za Jeffree Stara: ‘Inspirativan je, dao mi je slobodu - obožavam raditi s njim‘

Jedan od najpoznatijih svjetskih youtubera kojeg prati nekoliko desetina milijuna ljudi diljem svijeta za lansiranje nove make up linije odabrao je kostim našeg dizajnera, Juraja Zigmana. Za Gloria.hr hrvatski dizajner rekao je nekoliko riječi o suradnji i pohvalio skromnost najvećih koji su mu dali maksimalnu slobodu.

- Moram priznati da u vrijeme koronavirusa moj posao ide bolje nego ikad. Primjerice, u SAD-u se prošle godine taman sve zatvorilo, a kod nas se počelo otvarati i ja sam radio najnormalnije, za razliku od nekih američkih dizajnera. To se pročulo kod stilista i nekako kao da se u njihovim krugovima govorilo ‘on radi, može brzo sve isporučiti‘. Zbog toga sam radio i s Nicky Minaj, s Jonas Brothersima, a sad i s Jeffree Starom. Obožavam te suradnje i ‘custom made‘ kreacije - rekao je hrvatski dizajner Juraj Zigman, čije kreacije obožavaju svjetske zvijezde, a najnovija suradnja mu je ona s modnom ikonom, jednim od najpopularnijih youtubera i vlasnikom beauty carstva.

image
Dizajner Juraj Zigman
RANKO SUVAR/CROPIX

Narančasti kostim s prepoznatljivim Zigmanovim potpisom Jeffree Star nosio je u kampanji za lansiranje make up kolekcije "Pricked", a Zigman kaže kako sa Starom radi i na privatnim kolekcijama.

Koliko je utjecaj youtubera i influencera ogroman, u prilog ide činjenica da je kolekcija na službenoj web stranici rasprodana istog dana.

"Jeffree voli moj brend, a za mene je on iznimno inspirativan i osebujan i obožavam raditi s takvim klijentima. Za mene je osobno to izazov i da se malo maknem iz svoje svakodnevice. Drago mi je da mi u takvim projektima daju slobodu, uz nekoliko informacija, primjerice, koja se paleta boja koristi u kampanji i onda po tome radim. Od skice do same izrade, to je jako glatki i ugodan proces", rekao nam je Zigman te dodao kako je ispunjen i sretan što svakodnevno ima priliku dizajnirati kreativne kreacije za kreativne ljude. Što se tiče budućih suradnji, kaže kako mu je sada sve na čekanju, no u jedno je siguran - i jesen će biti jednako radna i dinamična.

image
Juraj Zigman
MAJA JUROVIC/CROPIX

Kroz ove godine, osim domaćih glazbenica poput Nine Badrić, Severine i Albine Grčić, njegove kreacije birala je i A-lista svjetskih zvijezda poput reperice Cardi B i Meghan Thee Stallion.

Čitajte i: Fantastičan uspjeh domaćeg dizajnera: Njegova kreacija osvanula u spotu poznate glazbenice

Čitajte i: Juraj Zigman nam je otkrio detalje Elline vjenčanice: ‘Znao sam da je točno ovakva haljina za nju!‘

Linker
17. travanj 2024 13:49