Promo
jesen/zima2019.

Ženstvenost, ljepota i doza dramatičnosti u novoj kolekciji Diane Viljevac

Nikad odvažnija kolekcija oplemenjena spojem nježne i zagasite palete za jesen/zimu 2019. donosi uvid u rast stvaranja poznate dizajnerice Diane Viljevac.

Kolekcija koja broji 20 modela rezultat je desetogodišnjeg rada u području dizajna, ali cjeloživotnom žudnjom za razvojem i dopuštanju da razmišljamo izvan zone komfora. Brend koji je poznat po ženstvenim, elegantnim i nosivim modelima, ove sezone je u prepoznatljivu estetiku unio iznenađenja i neočekivane promjene.

"Kao i uvijek, naglasak ove kolekcije stavljen je na ženu, njezinu snagu i hrabrost- no umjesto da, kao do sada, fokus bude na sigurnim modelima koji prate liniju tijela, ovog puta modeli su jači, dramatičniji i odvažniji".

Promo

Promo

Do sad najdraža midi duljina vješto je zamijenjena kraćim modelima koji specijalnim metodama ručne izrade tvore nove oblike siluete i ukrašavaju figuru. Mnoštvo uskih modela obiluju voluminoznim ukrasima poput predimenzioniranih rukava, raskošnih volana koji kriju visoke proreze i dopuštaju da sami odredite što i koliko želite pokazati. Vidljiva je i upotrebu remenja iz nedavne linije kožnog remenja i torbica, koje se pokazalo kao idealan dodatak za isticanje struka čak i na elegantnim, dugim haljinama.

Promo

Promo

Izlazak iz sigurne zone prijeko je potreban za podizanje dizajna na viši nivo, a dizajnerica opisuje motiv iza iznenađenja kojih ova kolekcija ne manjka.

Promo

"Napokon sam dočekala najbolje vrijeme da se poigram novim vizijama koje imam za svoju idealnu ženu, a u viziju sam uklopila i nove materijale i uzorke koji su idealni za nadolazeću hladniju sezonu. Intrigiraju me mogućnosti manipularanja materijalom i stvaranja posebnih ukrasa na haljinama, ne narušavajući pritom sklad između udobnosti i ljepote haljine", kazala je Viljevac.

Promo

Promo

Linker
04. listopad 2022 01:48