promo
Predstavljena nova kolekcija

Zanimljivi retro futurizam brenda eNVy room

Miljenici publike modni dvojac eNVy room, sinoć su predstavili novu kolekciju u sklopu Fashion.hr-a te su još jednom pokazali zašto su najbolji u pisanju modnih priča punih ženstvenosti i elegancije.

Publiku su šarmirali zanimljivom kolekcijom koja se i ovog puta bazira na njihovim omiljenim haljinama, kombinezonima, hlačama i suknjama u različitim izvedbama. Kolekcija nosi prepoznatljiv eNVy room potpis - vrlo retro, vrlo romantično s dozom seksepila i zavodljivosti. Prava novost i iznenađenje je futuristička nota kojom su dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović savršeno ukomponirali elemente suvremene ženske elegancije s retro motivima iz razdoblja sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća.

promo

Pravo iznenađenje na pisti bile su hoodice koje kombiniraju s večernjim komadima što daje svjež i sasvim novi izgled. Prepoznatljivi volan prisutan je čak i na ovom dnevnom street style komadu, no, volani su ove sezone nešto manji i stroži. Osim što su street style komadima izašli iz svojih okvira, modni dvojac iznenadio je i u koloritu. Vrlo smirenim bojama, od crne i bijele do svijetlo sive i ružičaste, dodali su neonsko žute detalje koji daju moderan ton. Asimetrija, mrkva kroj hlača i kombinezoni na modelima koji su prošetali pistom vratili su nas u osamdesete dok su suknje zvonastog kroja prizivale eleganciju sedamdesetih. Nova je eNVy room žena i dalje neodoljivo šarmantna, ali pomalo drska i urbana zavodnica.

Cijelu kolekciju pogledajte u fotogaleriji.

Linker
19. travanj 2024 02:20