Karmen Poznić
glam mama

Zagrebačka dizajnerica novu kolekciju posvetila majkama: Otvorila vrata svog doma i zablistala u ulozi modela

Dizajnerica Marina Matić svoju je novu kolekciju posvetila svim ženama koje žive ubrzanim životom, a i sama je uskočila u ulogu modela kako bi pokazala da svaka žena može zadržati glamur i seksipil i uz brojne obaveze te nakon što postanu majke.

"Prije sedam mjeseci sam postala ponosna mama i od tog trenutka se sve nekako vrti oko djeteta i kućanskih obveza. Samim time ova kolekcija je svojevrsna posveta svim ženama koje žive dinamičnim tempom. Koje se moraju brinuti o djeci, voditi kućanstvo, kuhati, čistiti, biti podrška svom partneru ili suprugu, održavati prijateljstva, karijeru i negdje pronaći i dovoljno energije za vježbanje i brigu o sebi - govori zagrebačka dizajnerica i dodaje kako je u ulogu modela uskočila zato da bi pokazala da svaka majka, svaka žena, može zadržati svoju glamuroznost i seksepil usprkos svim obavezama.

"Dolaskom našeg sinčića Vida na svijet, mi nismo prestali živjeti i nismo se prilagodili Vidu, već smo njega kao ravnopravnog člana uključili u naš život. Tako danas Vid putuje s nama, upoznaje svijet, otvoren je prema svim mogućim pustolovinama i ljudima, pozitivna, nasmijana i sretna je beba. Ja nisam izgubila sebe, moj suprug i dalje ima ženu, a Vid sretne roditelje", objašnjava Marina, ističući kako snažniji, ženski spol može ostvariti sve što poželi.

Karmen Poznić

Karmen Poznić

Karmen Poznić

U njezinoj novoj kolekciji, koja predstavlja potporu svim suvremenim ženama, prevladavaju prave ljetne boje: bijela, srebrna, lila i bež. Nova Larie linija odiše prepoznatljivom romantičnom energijom i zasigurno će ponovno ući u srca svim ljubiteljica mode koje se ne boje istovremeno biti elegantne uz notu pariškog chica, ali i ženstvene uz dozu blagog seksepila.

Karmen Poznić

Nova kolekcija nije rezervirana samo za modne poznavaoce, već za svaku suvremenu ženu kojoj u današnjem ubrzanom tempu treba efikasan i unikatan komad u kojem jednostavno može zablistati. Tradicionalno, svakom odjevnom predmetu posvetila je beskonačnu pažnju pa kolekcijom, uz detaljan ručni rad, prevladavaju fini materijali poput muslina, satena, nezaobilazne čipke i caddy-a. Svaka haljina i odijelo odišu neponovljivom jedinstvenošću što pokazuju originalni ukrasi, metri traka, resica i volana koji daju notu originalnosti omogućujući vam da u bilo kojoj situaciji ne prođete nezamijećeno.

Motivirana majčinstvom, za snimanje nove Larie kampanje, Marina je kao glavnu lokaciju odabrala upravo svoj dom. Dizajnerica je zablistala u ulozi modela, a zanimljivo je kako su slike s novim članom obitelji nastale spontano prenoseći jednu originalnu modnu priču.

Karmen Poznić

Karmen Poznić

Linker
25. travanj 2024 08:45