klasično i neprogrešivo

Za sve istinske zaljubljenike u ljeto: Živite ga tijekom cijele godine uz simpatične prugaste majice s posebnim detaljem

Kolekcija pod nazivom ‘French chic meets Adriatic‘ osvojit će svakoga tko je istinski zaljubljen u sunce, more, ljeto i bezbrižnost.

Iako je mnogima omiljeno godišnje doba kalendarski završilo, ne znači da ljeto ikada prestaje. Za neke je ono poput stanja uma, nešto posebno i puno više od par mjeseci. Postoje stvari koje jednostavno mirišu na ljeto, postoje i uzorci, kada je riječ o modi recimo, iz kojih se jasno može iščitati – ljeto.

Upravo jedna takva ekskluzivna suradnja nastala je između pariškog brenda Maison Labiche i omiljenog zagrebačkog brenda bon ton. Rezultat je sjajan. Idealno klasičan, a opet izrazito prilagodljiv i bezvremenski nepogrešiv.

image
Maison Labiche i bon ton.
PROMO

Jednostavnost koju nosi prugasta majica upravo svojom prepoznatljivošću uvijek plijeni poglede i idealan je izbor za svakodnevno nošenje.

Čitajte i: Obuća novog doba: Nike Air Jordan u suradnji s Billie Eilish napravili su tenisice u skladu s održivom modom

image
Maison Labiche i bon ton.
PROMO

Dodatak u obliku imena destinacija koje se nalaze na majicama kratkih i dugih rukava, daju im poseban pečat i djeluju pomalo sjetno uz podsjetnik da su najljepše uspomene uvijek tu.

Prugaste riviera majice s imenima prekrasnih mjesta poput Dubrovnika, Hvara ili Rovinja, mogu se nositi uvijek pa čak i kada padne prvi snijeg. Već od tada pa za svega par mjeseci, opet će i službeno doći toliko željno iščekivano ljeto.

image
Maison Labiche i bon ton.
PROMO

Kolekcija pod nazivom "French chic meets Adriatic" uskoro je dostupna na službenom webshopu i u showroomu na adresi Mesićeva 3 uz prethodnu najavu.

Linker
03. listopad 2022 23:45