Inspirirane novim normalnim

Za novu eru: Vjenčanice kao stvorene za mladenke koje vole jednostavnu eleganciju

Poznati domaći brend vjenčanih i svečanih haljina u novoj kolekciji naglasak je stavio na minimalizam i profinjene materijale koji će se posebno svidjeti vječnim romantičarkama.

Brend vjenčanica vjenčanica i večernjih haljina I DO weddings osmislio je novu kolekciju "Simplicity" s naglaskom na jednostavne i lagane modele vjenčanica inspirirane novonastalom situacijom koja je doista pojednostavila način života, pa tako i stil vjenčanja. U kolekciji prevladava svila koja je brendov omiljeni materijal radi njezinog profinjenog izgleda, ali i udobnosti koja već godinama oduševljava mladenke.

image
I DO Weddings Simplicity kolekciji prevladava svila zbog profinjenog i elegantnog izgleda.
MARKO SPINAKERGRAPHICS
image
Raskošan til u kombinaciji s gornjim dijelom u obliku korzeta uvijek je odličan izbor.
MARKO SPINAKERGRAPHICS

Iako modeli izgledaju jednostavno, izrazito su zahtjevni za sašiti jer konstrukcija i krojenje moraju biti besprijekorni da bi vjenčanica pristajala savršeno. Ipak, za vječne romantičarke, tu je nekoliko modela od predivnog mekog tila koji osvaja svojim pahuljastim dojmom i nježnošću.

image
Mladenke koje vole čiste, minimalističke krojeve obožavat će ovu kolekciju.
MARKO SPINAKERGRAPHICS

"Svaka vjenčanica ima barem jedan zanimljivi dodatak za koji mladenka može odlučiti želi li njime upotpuniti svoj izgled ili ipak ostati pri čistom, jednostavnijem imidžu. Tako mladenke sudjeluju u procesu konačnog izgleda svoje vjenčanice što je poseban doživljaj jer svaka od njih voli dati vlastiti 'touch' vjenčanici i učiniti je posebno svojom", izjavila je dizajnerica Jasna Matok.

image
Svaka vjenčanica može se prilagoditi po želji mladenke.
MARKO SPINAKERGRAPHICS
image
Neobični detalji vjenčanicama daju poseban štih.
MARKO SPINAKERGRAPHICS

Sve vjenčanice iz nove kolekcije dostupne su za šivanje u različitim veličinama, a prodajne cijene kolekcije kretat će se od 4.500 kn do 8.500 kn. Modele možete pogledati u salonu I DO weddings u Frankopanskoj 12 u Zagrebu.

Linker
07. travanj 2024 14:57