Friends Facebook
U čast obljetnici

Za kopiranje stila slavne 'prijateljice': Ralph Lauren ima kolekciju posvećenu odličnom stilu Rachel Green

Kako bi obilježila obljetnicu kultnih "Prijatelja", modna kuća Ralph Lauren osmislila je posebnu kolekciju posvećenu poslovnom stilu Rachel Green koja uključuje neke od njezinih prepoznatljivih komada.

Prošlo je 25 godina od emitiranja prve epizode kultne serije "Prijatelji" koja nas je, osim dovitljivim šalama, osvajala i odličnim stajlinzima ženskih protagonistica. Jennifer Aniston obilježila je uloga Rachel Green koja je u seriji radila u modnim kućama Bloomingdales i Ralph Lauren. Kako bi proslavio obljetnicu serije, Ralph Lauren lansirao je kolekciju posvećenu upravo poslovnom stilu vrckave Rachel.

Friends Facebook

Kolekcija "Wear To Work" uključuje nekoliko klasičnih komada inspiriranih prepoznatljivim komadima koje je Rachel nosila u '90-ima: kožne hlače i suknje, pletene dolčevite, kaput s uzorkom leoparda, kao i prugasta odijela. Svi komadi dio su Polo Ralph Lauren i Ralph Lauren kolekcija, što znači da su cijene prihvatljive za jedan high end brend.

Ralph Laurent

Ralph Laurent

Za kožnu suknju tako biste morali izdvojiti oko 4400 kuna, dolčevitu oko 440 kuna, dok je krzneni kaput ipak nešto skuplji te dođe oko 18 800 kuna. Svi komadi bit će izloženi upravo u Bloomingdalesu, zajedno s posebnom instalacijom u čast "Prijatelja". Izabrali smo neke od najupečatljivijih komada.

Ralph Laurent kožna plisirana mini suknja, 4397 kuna

Ralph Laurent krzneni kaput sa životinjskim uzorkom, 18.887 kuna

Ralph Laurent dolčevita, 437 kuna

Ralph Laurent plisirana suknja s kariranim uzorkom, 2507 kuna

Linker
12. travanj 2024 13:29