Press
U modernom ruhu

Vraćaju se! Kultne tenisice ultimativni su statement trend

Tenisice za koje ste mislili da su ostale u 90-ima, sada su neke od najpoželjnijih na tržištu. Ovaj brand odavno je osvojio sportaše i rekreativce diljem svijeta, a sa svojim recentnim fashion komadima izdigao se u omiljenu marku brojnih blogerica.

Ako ste prelistali fotografije nedavnih streetstyleova, mogli ste primijetiti da je ulicama ponovno zavladala era statement tenisica. Neke od najvećih stilskih zvijezda i fashionistica zaslužne su za stvaranje megatrenda takozvanih "dad sneakers", koje su s osobnim pečatom izbacili skoro svi vodeći high-end brandovi.

Processed with VSCO with a6 preset
Press

Ove sezone gotovo su svi trendovi omaž 90-ima, godinama kada su jednostavnost, komfor, ali i eklektičnost bili na prvim mjestima modnog trona.

Ovaj globalni trend, naravno s modernim redizajnom i estetskim dotjerivanjem, doživio je i neizbježan komad svake moderne djevojke devedesetih - kultne "Skechersice", koje još od tada slove kao savršen spoj udobnosti, funkcionalnosti i modernog izgleda.

ShoeBeDo
Press

I dok su se nekada nosili elegantni i suptilni komadi, sada je svima jasno što se traži - komadi koje ćete odmah uočiti, veliki i ''glasni''. Tenisice za koje ste mislili da su ostale u devedesetima, sada su neke od najpoželjnijih na tržištu.

Shoe Be Do tenisice sijecanj
Press

Među Skechers modelima, koji su stigli u ShoeBeDo dućane, prevladavaju neutralni tonovi, s pastelnim bojama te je fokus gotovo izričito na modelu, odnosno formi tenisica, tako mnogi od modela imaju i prilično visoke đonove.

Za one odvažne, tu su i kul modeli s jarkim bojama, idealnim "boostom" za outfit koji je bez njih jednoličan.

ShoeBeDo
Press

Skechers će vas osim izgledom odmah oduševiti i svojom udobnošću, pa ćete se, čim ih obujete, osjećati kao da hodate po oblacima. Ovaj brand odavno je osvojio sportaše i rekreativce diljem svijeta, a sa svojim recentnim fashion komadima izdigao se u omiljenu marku brojnih blogerica, sa stalnim mjestom na ulicama streetstylea.

ShoeBeDo
Press

Dostupne su u ShoeBeDo trgovinama i na web shopu www.shoebedo.com.

Linker
18. travanj 2024 08:51