Getty Images
s njima u zdjelu

Visoka moda ili kineski rezanci? Svi se sprdaju s novim cipelama najpopularnijeg brenda godine

Koliko god modni dodaci talijanskog luksuznog brenda bili obožavani, jedne sandale iz nove kolekcije podijelile su mišljenja jer izgledaju kao kineski rezanci.

Prošivene sandale četvrtastog potplata modne kuće Bottega Veneta po platformi Lyst su najpretraživanije cipele 2019. godine i bile su najpopularniji modni dodatak na svjetskim ulicama, uključujući njihovu popularnu torbicu od mekane kože. Kreativni direktor s ovim je komadima postigao pravi boom, a za pre-fall kolekciju 2020. godine ima sličnu, ali neobičnu viziju. Nove sandale Bottega Venete našle su se na meti Instagram stranice Diet Prada koji su ih usporedili s - kineskim rezancima. Mules natikače sa srednjom petom rađene su od isprepletenog materijala i zaista podsjećaju na hranu.

Nakon što jednom vidite sličnost, teško je zaboraviti da ove cipele izgledaju pout noodlesa, ili frizure Justina Timberlakea iz 90-ih dok je bio član NSYNC-a. Izgledu noodlesa ide u prilog i njihova blijedo-žuta boja.

Ovo je 10 najtraženijih modnih komada godine, u top 3 ušle su i tenisice od 750 kuna

"Bottega je brend koji komunicira sofisticiranu eleganciju. Riječ je o tišini u silnoj buki oko nas, imamo određenu mirnoću", komentirao je dizajner Daniel Lee o brendu Bottega Veneta, pa mu se ova usporedba vjerojatno neće svidjeti. Inače, dizajner nije aktivan na društvenim mrežama i pokušava koristiti mobitel što je manje moguće. Kaže kako preferira ljudski kontakt te da želi živjeti u trenutku, što je važno za njegovu struku.

Buđenje uspavanog modnog diva: Zaboravite na Gucci, ovo su novi hit komadi koje će svi željeti

Linker
25. travanj 2024 09:21