Faretta Radić
 Profimedia, Mega Agency
u cannesu

Uz Adrianu Limu i Evu Longoriju, blistala je i domaća manekenka u odvažnoj haljini s dekolteom do pupka

Svečana 26. amfAr Gala večera na kojoj se skupljaju novčana sredstava za borbu protiv AIDS-a kao i svake godine je okupila poznate face iz svijeta slavnih, između ostalih i našu manekenku koja je konkurirala svjetski poznatim zvijezdama u izazovnom izdanju. Večera se održala u sklopu Filmskog festivala koji se trenutno održava u Cannesu.

Naša manekenka rodom iz Trogira, Faretta Radić (23) tako je na crvenom tepihu stajala bok uz bok s poznatim licima poput njezine vršnjakinje Kendall Jenner, manekenke Adriane Lime i glumice Eve Longorije.

U plavoj svečanoj haljini dugih rukava koju potpisuje brend Dsquared, Faretta je izgledala elegantno, a dozu seksepila dobila je s dubokim dekolteom. Look je upotpunila zlatnim modnim dodacima, a kosu svezala u visoki uredni rep.

amfAR Cannes Gala 2019 - Arrivals.
23 May 2019, Image: 436180457, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Faretta Radić

Inače, Faretta je prva Hrvatica koja je zasjala na naslovnici Voguea, dok je imala tek 20 godina. Uz osam djevojaka pozirala je za travanjsku naslovnicu britanskog Voguea koji je ušao u povijest zbog Halimi Aden, prvu djevojku u hidžabu na naslovnici ovog časopisa. Također se 2018. godine našla na popisu magazina BOF kao jedna od 500 najutjecajnijih imena u modnoj industriji.

Uz manekenku ispred koje je sjajna karijera na događanje su stigle i ostale poznate manekenke koje su se nadmetale svojim raskošnim haljinama. Kendall Jenner nosila je ružičastu puf haljinu koja je dio nove H&M i Giambattista Valli kolekcije koja dolazi na police high street brenda. Victorijine anđelice okupirale su crveni tepih - veteranka Adriana Lima u izazovnoj crnoj haljini, Elsa Hosk u mini bijeloj kreaciji i Winnie Harlow u dramatičnoj haljini.

Linker
14. travanj 2024 21:12