Nova kolekcija

U srcu Zagreba snimljena najšarmantnija modna kampanja Mai by Majda

Srce Zagreba postalo je prava modna kulisa do sada najšarmantnije MAI by Majda kolekcije za proljeće/ljeto 2017. Hrvatska dizajnerica Majda Postružin, rodom iz Zagreba, iskoristila je čari glavnog grada i poznatih zagrebačkih punktova, kako bi svojoj novoj, proljetnoj kolekciji podarila domaći štih.

Nova kolekcija vrvi ženstvenim haljinama, prozračnim materijalima, lepršavim volanima i veselim cvjetnim uzorcima. Prevladavaju dugačke prozračne haljine, idealne za vruće ljetne dane, sa ženstvenim cvjetnim uzorcima, raskošnim volanima ili pak bogatom čipkom. Ljupka kolekcija snimljena je u samom centru Zagreba, na ulicama Gradeca i Kaptola gdje su se ženstveni komadi savršeno uklopili u romantično ozračje starog grada.

Kolekcija je istodobno veoma nosiva i chic, s naglaskom na udobnost, na radost brojnih obožavateljica Majdinog dizajna, koje su se do sada već mogle uvjeriti kako elegancija i udobnost tvore savršenu modnu priču.

Kolekcija je inspirirana omiljenim godišnjim dobom poznate dizajnerice, koje sa sobom nosi jarke boje, cvjetne uzorke i neizostavne lepršave haljine. Omiljeni komadi iz kolekcije mogu se isprobati u zagrebačkom MAI showroomu na adresi Dudovec 51. Ljubitelje online kupovine razveselit će činjenica da je kolekcija dostupna i preko novog webshopa.

Linker
06. listopad 2022 10:22