Twins
 Press foto
peti modni dan

Twinsi oduševili na pisti, a Isabella Rakonić u publici

Večer su zatvorili originalni Twinsi, a Anthony Avangard po prvi je puta publici predstavio svoju viziju mode za žene.

Sinoć su na modnoj pisti Fashion.hr-a, na Zagrebačkom velesajmu predstavljene kreacije mladih nada hrvatske modne scene.

Večer je otvorio brend Mates iz Beograda, sa svojom osvježavajućom vizijom mode koja odlično spaja street fashion stil s glamuroznim detaljima.

Press foto
Mates

Jelena Holec, poznata po ljubavi prema zanimljivim, gotovo umjetničkim dezenima, predstavila je bajkovitu kolekciju za romantičarke, u svom prepoznatljivom stilu, a nakon nje na pistu su stupili modeli Anthonyja Avangarda, koji je uz mušku modu predstavio i otkačene, ali izuzetno nosive modele za žene.

Jelena Holec

Press foto
Anthony Avangard

Brend Price on request fokusirao se na kritiku današnje modne i tekstilne industrije umjesto na samu odjeću te ideju izdržljivosti, a večer su zatvorili uvijek fantastični Twinsi, koji su se ponovno inspirirali Slavonijom, ovaj put uz dašak utjecaja Afrike.

Press foto
Price on request

Proljetno – ljetna kolekcija vizija je slavonskog safari looka, a kao i uvijek do sada, dvojac novim kreacijama želi ispričati svoju priču te poslati poruku, jer modu smatraju odrazom vremena u kojem žive.

Press foto
Twins

Domagoj Štimac i Damir Begović, koji se kriju iza popularnog branda u novoj kolekciji predstavljaju bezvremenske komade, a posebnu pažnju su posvetili detaljima na koje su utrošeni sati ručnog rada te koji podsjećaju na originalne slavonske materijale i uzorke.

Fotografije sa svih revija pogledajte u našoj galeriji!

Iz prvog reda revije su pratili brojni poznati koji su došli podržati mlade dizajerske snage: Judita Franković, Nina Mia Čikeš, Miran Kurspahić, Matija Vuica i brojni drugi. Modna blogerica Isabella Rakonić ponovno je svojim izdanjem udijelila modne lekcije u moćnom komadu sezone: ženskom odijelu.

Fashion.hr
Isabela Rakonić
Fashion.hr
Judita Franković
Fashion.hr
Nina Mia Čikeš
Fashion.hr
Miran Kurspahić

Linker
23. travanj 2024 10:31