Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica
 Danijel Galić
JOŠ SITNO BROJE DO DOLASKA BEBE

Trudna Doris blistala uz supruga na otvorenju ELFS dućana

Na otvorenje novog dućana hrvatskog modnog dvojca ELFS u centru Zagreba stigli su Doris Pinčić Rogoznica i njezin suprug Boris koji još sitno broje do dolaska drugog djeteta.

Dok s nestrpljenjem očekuju dolazak svoje djevojčice kojoj je njihov sinčić Donat odabrao ime Gita, voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i njezin suprug, glazbenik Boris Rogoznica uvijek pronađu vremena za pružanje podrške omiljenim dizajnerima. Poznata televizijska i radijska voditeljica rado bira komade s potpisom ELFS pa nije željela propustiti niti svečano otvorenje novog dućana dizajnera Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića.

Danijel Galić
Doris Pinčić Rogoznica i Boris Rogoznica

Osim bračnog para Rogoznica, koji je na otvorenje stigao u usklađenim, ležernim kombinacijama, novi dućan u centru Zagreba provjerile su i druge obožavateljice brenda ELFS: Antonija Blaće, Renata Sopek, Indira Levak, Antonija Stupar Jurkin, Lana Klingor, Kristina Šalinović i brojne druge poznate dame.

Novi dućan domaćeg brenda prostire se na 150 kvadrata, a cijeli je projekt - od početne ideje, dizajna i provedbe - bio u rukama modnog dvojca. Vođeni idejom minimalizma svojim su kupcima predstavili ugodnu modnu oazu u kojoj će opušteno moći odabirati ženske i muške komade odjeće kao i trendi modne dodatke.

Danijel Galić

Danijel Galić

Danijel Galić

Danijel Galić

Linker
20. travanj 2024 02:13