IMAXtree
TJEDAN MODE U PARIZU

Tri najpoželjnije nove Hermès torbice

Otkako je postala kreativna direktorica modne kuće Hermès prije dvije godine, Nadège Vanhee-Cybulski bila je naklonjena estetici koju su mnogi nazivali “tihim luksuzom”. Oduvijek vjerna minimalizmu, lansirala je kolekcije koje su se držale prepoznatljivih linija francuske kuće, a kreacije su, naravno, uvijek napravljene od najfinijih materijala – kako luksuznom Hermèsu i dolikuje.

Nakon dvije godine vodstva, Vanhee-Cybulski zamijenila je tmurnu, suptilno luksuznu garderobu s pomno izrađenim detaljima i paletom svijetlih boja. Dominirale su različite nijanse ružičaste – od fuksije preko magente pa sve do prašnjavo roze, ali svoje mjesto dobile su i žuta te smaragdna boja. Kako bi koloristična kolekcija došla još više do izražaja modna revija održana je u bijeloj dvorani.

Ipak, uskoro je postalo jasno da će cijeli show ukrasti nova linija torbica. Francuska modna kuća je najpoznatija upravo po svojim luksuznim torbicama za koje se mora izdvojiti pozamašna svota novaca, ali i upisati na listu čekanja, osobito za vrlo popularnu birkinicu. Za proljeće iduće godine kuća Hermès predstavila je tri nova modela – kožnatu torbu strogih linija, torbicu s resicama te minijaturne torbe koje nisu pretjerano funkcionalne, ali se mogu nositi i oko vrata – kao nakit.

Linker
17. travanj 2024 19:09