Edward Opi / Splash News
LUKSUZNA BANANA

Trendseterice su napokon dočekale: Ova verzija 'it' torbe okupirat će modne prijestolnice

Prošle je godine Kendall Jenner ponosno nosila svoj 'vintage' komad, za koji mnogi tvrde da je lažnjak, pa se popularni brend pobrinuo ponuditi njoj, ali i drugim obožavateljicama original. S obzirom na popularnost brenda, uopće ne sumnjamo da će osvojiti ljubiteljice mode koje si ga mogu priuštiti.

Da su se "fanny pack" torbice vratile nije uopće upitno: high end i high street brendovi predstavili su svoje modele torbice oko struka koja se može nositi na različite načine. Iako se većina držala "banana" modela, mogu se naći različiti oblici, ali i veličine torbica koje mogu zamijeniti i remen. Iako njihova popularnost nije novost, novi model 'it' torbice koji izgleda baš poput onih kakve su se nosile devedesetih tek je sada predstavio francuski brend Louis Vuitton. Modne kuće kao što su Gucci, Chanel i Moschino već su odavno popunile svoje kolekcije klasičnim "banana" torbicama, dok je Louis Vuitton tek sada lansirao svoju u klasičnoj smeđoj nijansi ispunjenoj monogramima.

Oni su dosad imali druge modele u ponudi, a prošle godine su se našli u centru pozornosti zbog Kendall Jenner. Naime, upravo je ona bila jedna od poznatih koji su objeručke prihvatili trend "fanny pack" torbica i nekoliko je puta viđena s jednom. Mnogi su mislili kako se radi o vintage modelu Louis Vuitton koju je ona, odnosno njezin stilist uspio iskopati, ali su na kraju modni znalci zaključili kako se radi o krivotvorenom modnom dodatku zbog čega se reality zvijezda i manekenka našla pod paljbom optužbi. Ipak, svima je jasno da se radilo o propustu, a sada si može kupiti original iz 2018. godine.

Woodland Hills, CA  - Kendall Jenner struts her stuff with a Louis Vuitton fanny pack wrapped around her shoulder after celebrating her nephew Mason Disick's birthday at Bowlero Woodland Hills.  Kendall continued to cover her face as she approached her car.

Pictured: Kendall Jenner



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 357994346, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

New York, NY  - It girls Kendall Jenner and Hailey Baldwin grab lunch together in NYC. Hailey is wearing an oversized Aaliyah tee paired with fishnet stockings and boots. Kendall is wearing denim shorts and a sheer floral top paired with heels and a Louis Vuitton fanny pack.

Pictured: Kendall Jenner



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 343603998, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Los Angeles, CA  - Kendall Jenner dons a cute romper and brings back the fanny pack as she steps out to get some shopping done in NYC.

Pictured: Kendall Jenner

BACKGRID USA 1 JUNE 2017, Image: 334292210, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
17. travanj 2024 15:17