Jer važno je što je ispod

Tako hot: Dobar komad donjeg rublja podiže samopouzdanje, a ovih pet brendova ostavlja bez daha

Svaka žena, neovisno o njezinom stilu, želi se osjećati što udobnije i ljepše, a u tome veliku ulogu igra i donje rublje. Čak i ako volite najobičnije pamučne grudnjake i gaćice, to ne znači da biste se trebali odreći elegancije. Upravo zato smo pronašli pet brendova donjeg rublja za koje do sad možda niste čuli, a odišu kvalitetom i divnim dizajnom.

Ne govori se bez razloga da dobar komad donjeg rublja može pomoći da se osjećamo bolje i samopouzdanije, bez obzira jesmo li toga dana raspoloženi samo za obične traperice i majicu ili za elegantnu haljinu. Naravno, nekada nam je samo važna udobnost pa biramo što klasičnije komade, ali tko kaže da klasika ne može biti elegantna i seksi? U moru različitih brendova, pronašli smo nekoliko koji se ističu sofisticiranim dizajnom i neodoljivim detaljima.

Fleur Of England

Jedan od najboljih britanskih brendova za luksuzno donje rublje svakako je Fleur Of England koji je osnovala Fleur Turner prije 19 godina. Njezina posvećenost detaljima u kombinaciji s velikom kvalitetom materijala drži ovaj brend u samom vrhu i oduševljava žene iz dana u dan. Njezino rublje je karakteristično po prozirnim detaljima, čipki i satenu koji savršeno grli tijelo te se svaka žena u njemu može osjećati kao diva.

Grudnjak 861 kunu, gaćice 826 kuna

Dora Larsen

Dora Larsen je još jedan britanski brend donjeg rublja koji se u moru brendova ističe jedinstvenim stilom, kombinacijama živih boja i komadima obogaćenima hrpom čipke. Riječ je o prilično mladom brendu koji je 2016. osnovala Georgia Larsen i koji je namijenjen ženama koje se žele osjećati seksi, vrckavo i glamurozno u isto vrijeme.

Dora Larsen grudnjak 504 kune, visoke gaćice 330 kuna

Le Petit Trou

Le Petit Trou rublje je ispirirano ženstvenim francuskim stilom i kulturom, a prepoznat ćete ga po jedinstvenom detalju koji je prisutan na svakim njihovim gaćicama - izrezanim trokutom. Brend je osnovala Zuzanna Kuczyńska koja je uvjerena kako kvalitetno donje rublje može podignuti raspoloženje i samopouzdanje.

Le Petit Trou grudnjak 693 kune, gaćice 622 kune

Cuup

Cuup je osnovan 2018. s ciljem da pruža potporu svim ženama, doslovno i figurativno. Njihovi komadi rublja su jednostavni, a opet udobni i nosivi te dokazuju kako je moguće promišljeno kreirati donje rublje kako bi se u njemu ugodno osjećala svaka žena, bez obzira na konfekcijski broj i veličinu grudi.

Cuup grudnjak 428 kuna, gaćice 113 kuna

Only Hearts

Za sve one koji vole seksi bodije i romantiku, tu je Only Hearts, brend s tradicijom dugom već 42 godine. Osnovan je 1978. u New Yorku, a osim bodija nudi i bralette, klasične grudnjake i gaćice, odjeću za spavanje i za po doma.

Only Hearts čipkasti bodi 302 kune

Linker
25. travanj 2024 09:33