Asos
novi trend?

Svi ismijavaju ovaj bizarni bikini, no ipak je rasprodan s virtualnih polica Asosa

Britanska online šoping destinacija jedna je od omiljenih i kod nas. U velikoj ponudi dobrih modnih komada nisu rijetkost niti, u najmanju ruku, oni neobični koji izazovu lavinu komentara i reakcija.

Komentari i reakcije su baš ono na što britanski gigant Asos cilja jer svojim bizarnim modnim komadima privuku pažnju, što u konačnici i je cilj. Iako se svi pitaju "Tko bi ovo nosio?", njihovi modni eksperimenti se nerijetko rasprodaju s online polica, a uz to i zabave korisnike društvenih mreža koji danima raspravljaju o funkcionalnosti i svrsi nekih komada.

Od čupavih natikača, pretjerano poderanih traperica ili prozirnih haljina, Asos za ljeto ima novi adut koji je podignuo obrve mnogih. Predstavili su bikini s kopčom, nazvan mikrobikini, koji bi nosile samo one najodvažnije, s obzirom na to da će gornji dio kupaćeg kostima više otkriti nego pokriti. Osvanuo je na Instagram stranici koja redovito objavljuje Asosove komade koji privuku najviše pažnje.

Bikini s plastičnom kopčom ubrzo je postao predmet ismijavanja, pa neki smatraju da "Amerika nije spremna za ovako nešto" te da "Ovako izgledaš kada se obučeš nakon pijane noći". Objavu je na svojoj Facebook stranici podijelila i službena Asos stranica uz opis "Raspravljajte" te također ubrzo skupila veliki broj komentara vezan za mikrobikini. Unatoč tome, bikini više nije dostupan na stranicama Asosa te je rasprodan - je li na to utjecala njegova cijena od 9 funti ili će ovakav dizajn zaista postati trend na plažama, ostaje za vidjeti.

Asos

Linker
25. travanj 2024 13:43