PR
VJENČANJE GODINE

Sve o vjenčanici Katarine Rimac: Odabrala je nizozemske dizajnere, a cijena je - paprena!

Katarina Rimac oduvijek oduševljava svojim elegantnim i jednostavnim stilom. Za crkveno je vjenčanje odabrala vjenčanicu brenda Viktor&Rolf, a po nju je navodno otputovala u Italiju.

Katarina Rimac oduvijek oduševljava svojim elegantnim i jednostavnim stilom. Za crkveno je vjenčanje odabrala vjenčanicu brenda Viktor&Rolf, a po nju je navodno otputovala u Italiju.

Na civilnom vjenčanju sa 30-ak uzvanika u svibnju mladenka Katarina Rimac nosila je bijeli kombinezon s tilom na točkice hrvatskog brenda eNVy room. Za crkveno vjenčanje, koje se slavilo do dugo u noć u njihovom rodnom gradu Livno, odabrala je raskošniju haljinu, predivnu bijelu vjenčanicu s V izrezom, puf rukavima, golim leđima i ogromnom mašnom na donjem dijelu leđa koja se pruža do poda.

image
Viktor&Rolf Diana Dream
VIKTOR&ROLF

Radi se o haljini nizozemskog dizajnerskog brenda Viktor&Rolf - Diana Dream. Ona je dio kolekcije "Zimski vrt" za jesen/zimu 2020., u kojoj se mogu pronaći vjenčanice svih dužina i krojeva.

image
Mate i Katarina Rimac
GLORIA

Vjenčanica koju je odabrala Katarina ujedno je i najraskošnija u kolekciji, a postoji i njezina mini verzija iznad koljena.

U Hrvatskoj ne postoji trgovina u kojoj se prodaju vjenčanice tog brenda, a Katarina je navodno po svoju otputovala u Milano. Iako se na službenim stranicama brenda ne komunicira cijena, na web stranici theknot.com piše kako se njezina cijena, ovisno o trgovini u kojoj se prodaje i dužini haljine, kreće između 9000 i 10000 dolara, odnosno između 57.500 i 64.000 kuna. U luksuznoj vjenčanici Rimčeva supruga nije bila cijelu noć, presvukla se u nešto kraću haljinu ispod koljena, što dokazuju fotografije uzvanika koji su unatoč zabrani podijelili nekoliko fotografija iz sale. Ipak, fotografije su vrlo brzo uklonjene.

image
Viktor&Rolf Diana Dream
VIKTOR&ROLF

Čitajte i: Ovo je crkva u livanjskom selu u kojoj su Mate i Katarina Rimac 'rekli' da: Do nje su se povezli u Neveri!

Čitajte i: Mladenka blistala u raskošnoj vjenčanici! Mate i Katarina Rimac u mirnu bračnu luku uplovili u Neveri

Gloria.hr je ekskluzivno objavila prve fotografije zaljubljenog para koji se oženio nakon sedam godina veze. U crkvu u mjestu Odžak, kao i ispred sale, stigli su u žutoj Neveri. Prvi ples bio je uz Bajagu i pjesmu 'Bademi i so'.

image
Katarina Rimac pored Nevere.
GLORIA

"Ti oteraš sve hladne talase, da ne stignu do mog srca", zaplesao je zagrljeni dvojac na ove stihove. Rimac je svoju dragu u jednom trenutku i podignuo. Sve u svemu, zanimljivo vjenčanje mladog para, o kojem će se sigurno još dugo pričati.

Čitajte i: Ovako će izgledati bajkovito vjenčanje Mate i Katarine Rimac

Čitajte i: Sve po želji mladenke! Doznajemo nove detalje svadbe Mate i Katarine Rimac - nastupat će jedan od najvećih glazbenika regije

Linker
26. travanj 2024 15:58