bFamous! by Monika&Jadran

Suradnja splitske dizajnerice i svjetskog fotografa: Majice s ovim printom želimo u ormaru

Monika Sablić i Jadran Lazić udružili su ‘kreativne snage‘ i izdali seriju majica kratkih rukava pod nazivom bFamous! by Monika&Jadran na kojima su printevi Lazićevih fotografija svjetskih faca.

Splitska dizajnerica Monika Sablić i naš, a svjetski fotograf Jadran Lazić dugogodišnji su prijatelji kojima je, između ostalog, zajednička izrazita kreativnost - svakome u svom području. Svoje genijalne ideje sada su odlučili pretočiti ne na papir, već na - majice. Riječ je o seriji majica kratkih rukava pod nazivom bFamous! by Monika&Jadran na kojima su printevi Lazićevih fotografija svjetskih faca koje je fotografirao.

image

Monika Sablić u majici s printom Mate Miše Kovača

PRIVATNA ARHIVA

"Već smo neko vrijeme pričali o realizaciji tog projekta i iznimno sam zahvalna Jadranu što mi je ustupio prava na neke od fotografija iz svog pre bogatog fundusa. S obzirom na to da se radi o ekskluzivnom i kvalitetnom materijalu, nije bilo lako odabrati one najbolje. Vodili smo se time da face moraju biti i svjetske, ali i naše. Tako će se na majicama naći princeza Diana, David Bowie, Orson Welles, Robert De Niro, Johnny Depp, ali i momčad Hajduka iz ’73, Boris Dvornik, Toma Bebić, Oliver Dragojević", kazala je Monika Sablić koja je sama pozirala u majici s likom Mate Miše Kovača. Suradnju dugogodišnjih prijatelja među prvima je podržao Aleksander Čeferin, predsjednik UEFA-e koji je pozirao u majici Hajduka.

image

Suradnju je među prvima podržao Aleksander Čeferin, predsjednik UEFA-e

PRIVATNA ARHIVA

Čitajte i: Slavna ljepotica i supruga španjolskog nogometnog asa oduševljena našom zvijezdom!

Majice su ručno šivane i od organskog su pamuka čime se jamči i kvaliteta printa na njima. A, važno je za napomenuti kako će se neke od njih će se naći u posebnim limitiranim serijama.

image

Jadran Lazić i Aleksander Čeferin

PRIVATNA ARHIVA

"Drago mi je što smo Monika i ja počeli surađivati i na ovaj način. Jer, naposljetku, ovo je nešto što bih i sam nosio", kazao nam je Jadran Lazić čije su se fotografije otkupljivale i po cijenama od više desetaka tisuća dolara. A, o kvaliteti istih može se svjedočiti i u nedavno objavljena dva toma fotomonografije Jadrana Lazića koji predstavljaju antologijski izdavački pothvat rijetko viđen u nas.

image

Majice iz serije bFamous! by Monika&Jadran

PRIVATNA ARHIVA
image

Majice su ručno šivane i od organskog su pamuka

PRIVATNA ARHIVA
Linker
23. travanj 2024 19:27