Instagram
spoj sporta i mode

Sprema se nešto zanimljivo: Adidas udružio snage s luksuznim modnim brendom

Dva popularna brenda na svojim društvenim mrežama zaintrigirali su publiku i najavili neočekivanu suradnju koju sada svi nestrpljivo očekuju.

Što luksuzna modna kuća s dugom tradicijom i jedan od najpopularnijih sportskih brendova na svijetu imaju zajedničko? Globalnu popularnost i komade za kojima žude mnogi, a sada su se odlučili udružiti. Ovakve modne suradnje nisu toliko česte, no ova koja je u najavi između Adidasa i Prade zvuči jako zanimljivo. Smatraju tako i obožavatelj oba brenda koji sada nestrpljivo očekuju nove informacije o novom prijateljstvu modnih brendova.

Adidas i Prada na Instagramu objavili su fotografiju kojom su samo dali naslutiti da nešto pripremaju uz hashtagove #PradaforAdidas i #coomingsoon.

"Prada i vodeći sportski brend udružili su snage i krenuli na novo zajendičko putovanje. Cilj ovog partnerstva je istražiti područje baštine, tehnologije i inovacija te si postaviti nove izazove kroz neočekivane strategije. Ova suradnja temelji se na spoju mode i sporta te će predstaviti ekskluzivnu limitiranu kolekciju obuće za muškarce i žene koju će Prada izraditi u Italiji", navedeno je na Pradinoj web stranici, a više detalja i vizuala se tek očekuje.

Instagram objava prikazuje dvije kutije tenisica - jedna s Adidas Originals logom, a druga s klasične tri crte. Njemački bred Adidas odavno je premašio granice samo sportskog brenda te je sastavni dio street stylea, a već su surađivali s modnim imenima poput Stelle McCartney, Ricka Owensa, Rafa Simonsa i Kanye Westa.

Linker
17. travanj 2024 06:12