A'marie
Kampanja snimana na Brijunima

Spoj vintage i modernih elemenata u novoj A'Marie kolekciji

Dizajnerica Anamarija Brkić predstavila je novu kolekciju naziva Reminiscence. Kampanja je snimana na Brijunima i evocira emociju na sve one glamurozne žene koje su tamo provodile svoj odmor i podsjeća na poštovanje prema prirodi koje A'marie već godinama promiče kroz odabir eko tkanina i savjesno razmišljanje o održivosti.

Stil nove A'Marie kolekcije je hommage glamuru prošlih vremena koji je dizajnerica dočarala u ovoj kolekciji. Priča o prošlosti nije doslovna, pažljivo je sročena kroz igru vintage i modernih elemenata koji zajedno tvore urbanu i nosivu kolekciju.

"Ovaj put sam inspiracijom posegnula u 80-e, koje za mene predstavljaju idealan spoj glamura, moći i siluete. Naglasak je stavljen na detalje koji su ručno rađeni kao mala posveta svakoj ženi koja nosi moju odjeću. Estetski pečat tom razdoblju su dale prepoznatljive tkanine i uzorci, od kojih sam kroz kolekciju provukla meni omiljeni paisley, pepita uzorak i vječni simbol ove ere - denim", kazala je dizajnerica.

A'marie

Za hladnu sezonua A'marie u ovoj kolekciji donosi kapute u svom najpročišćenijem izdanju. Prenaglašeni rukavi su posveta silueti 80-ih godina, a precizna konstrukcija im daje moderan finiš dodatno naglašavajući vunu od koje su izrađeni. Mekani samt je također prisutan i to kroz statement lookove.

A'marie

A'marie

Oversized jakna kockastog kroja "Matya" izrađena od samta u krem bijeloj nijansi, primjerak je koji smo zapazili. Oversize pletivo ove sezone privlači svojim decentnim seksepilom i to kroz teksture i ručno aplicirane ukrase poput resica, pletenica i artističkih motiva. Denim je u ovoj priči dobio luksuznu notu u vidu jakne podstavljene toplim eko krznom i kombinezona ukrašenih kontrastnim porubima u boji konjaka.

A'marie

A'marie

Lakoća nošenja osnovna je ideja dnevnih haljina koje su izrađene od viskoze, vune i vegan kože, kao i kombinezona koji je dekonstrukcija vječnog jesenskog komada – balonera. Za večernje prigode dizajnerica predlaže sofisticiranu svilu s paisley uzorkom. Ovaj uzorak je poslužio i kao inspiracija za dodatke koji zaokružuju kolekciju. Ruksaci od baršuna bit će izbor za dnevne aktivnosti, a mekani vuneni šal je stajliš i ujedno funkcionalni modni dodatak.

A'marie

A'marie

Zemljani tonovi isprepliću se s nježnijom paletom boja poput krem bijele, puder roze, i baby plave, omekšavajući mood kolekcije. Ova igra kontrasta je savršeno prikazana kroz sva lica Brijuna, od mirnoće mediteranskog vrta, retro arhitekture hotela Karmen, šarmantne kuće za brodice, netaknute divljine safari parka, pa sve do povijesne uvale Veriga.

A'marie

A'marie

A'marie

A'marie

Linker
16. travanj 2024 16:49